“Informatie, inspiratie en advies”, onder die noemer organiseert GMI group een reeks van inspirerende infosessies over GeCommerce, een uitgebreide oplossing die verbindt uw eCommerce-activiteiten en achterliggende bedrijfsprocessen naadloos met elkaar verbindt. 

Tijdens een inspirerende sessie van Gcentral ontdekt u hoe u het volledige potentieel van uw ERP-systeem benut. En hoe u van Microsoft Dynamics NAV (of Business Central) meteen een succesvolle eCommerce-oplossing maakt.

GeCommerce: een nieuwe standaard in eCommerce

GeCommerce is een oplossing van GMI group die volledig geïntegreerd is met het bedrijfsbeheersysteem Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV). Het is het geprefereerde ERP-systeem dat end-to-end processen transparant maakt op het gebied van financieel management, marketing, verkoop, inkoop, distributie & warehousing, auditing en nog veel meer.

Dankzij die perfecte integratie krijgt u tal van nieuwe mogelijkheden: van een instapklare productcatalogus of een volledig geautomatiseerde webshop tot een geavanceerde sales tool en meer.

Kortom… GeCommerce groeit mee met uw online ambities.

Komende infosessies:

woensdag 5 juni
10u00 – 12u30
3SQUARE
Rijvisschestraat 124, Zwijnaarde (Gent)

donderdag 6 juni
10u00 – 12u30
4WINGS
Nijverheidsstraat 13, Oevel (Westerlo)

Wat mag u verwachten?

In een informatieve sessie van 2,5u lichten we alle mogelijkheden toe aan de hand van concrete voorbeelden:
 

  • altijd de juiste prijs, op het juiste moment
  • bestellingen vloeien rechtstreeks naar uw ERP-systeem
  • makkelijk te onderhouden, zonder technische kennis
  • met ingebouwde tools voor performante SEO
Share This