Blijf op de hoogte

In het tijdperk van digitale transformatie is het begrip “verandering” de nieuwe standaard geworden. Er is een drastische evolutie aan de gang in verschillende sectoren. De meest succesvolle bedrijven plukken hier al de vruchten van. Hoe? Door in realtime op flexibele cloudplatformen te werken, kunnen ze voldoen aan steeds veranderende klantbehoeften door uitgebreide gegevens te verzamelen, resultaten intelligent te analyseren en te reageren met geavanceerde automatiseringssoftware.

Tournée 365 houdt u op de hoogte van de trendverschuivingen in de wereld van technologie. Zo blijft u de concurrentie altijd een stap voor.

Hieronder vindt u tal van concrete oplossingen, die uw bedrijf helpen om zich klaar te stomen voor de uitdagingen van morgen.

Haal alles uit CRM met Office 365 en Power BI

Ontdek op 24 of 25 april hoe u relatiebeheer kan optimaliseren door Microsoft Dynamics 365 for Sales uit te breiden met een samenwerkingsplatform op basis van Office 365, SharePoint en Teams én een betere informatievoorziening met Power B.

Maak uw bouwbedrijf digitaal efficiënt met Gbuild

Ontdek op 24 of 25 april hoe u alle bedrijfsprocessen kan optimaliseren in één en dezelfde bouwoplossing. Ga voor meer samenwerking met Office 365 tools (SharePoint, Teams, etc.) en een betere informatievoorziening met Power BI, Jet Reports en Targit.

Bekijk uw webshop breder met GeCommerce

Ontdek op 24 of 25 april hoe u met GeCommerce het volledige potentieel van uw ERP-systeem benut en er meteen een succesvolle eCommerce-oplossing van maakt. Van een instapklare productcatalogus of een volledig geautomatiseerde webshop tot een geavanceerde sales tool en meer.

Ontdek de mogelijkheden van Business Central

Leer in deze online training hoe u efficiënt kan werken met Microsoft Dynamics 365 Business Central, de alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig kan worden gebruikt en aangepast.

Recente berichten