Selecteer een pagina

Blijf op de hoogte

In het tijdperk van digitale transformatie is het begrip “verandering” de nieuwe standaard geworden. Er is een drastische evolutie aan de gang in verschillende sectoren. De meest succesvolle bedrijven plukken hier al de vruchten van. Hoe? Door in realtime op flexibele cloudplatformen te werken, kunnen ze voldoen aan steeds veranderende klantbehoeften door uitgebreide gegevens te verzamelen, resultaten intelligent te analyseren en te reageren met geavanceerde automatiseringssoftware.

Tournée 365 houdt u op de hoogte van de trendverschuivingen in de wereld van technologie. Zo blijft u de concurrentie altijd een stap voor.

Hieronder vindt u tal van concrete oplossingen, die uw bedrijf helpen om zich klaar te stomen voor de uitdagingen van morgen.

Zet uw marketingcampagnes op automatische piloot

Gerichte e-mails uitsturen naar prospecten om de verkoop te stimuleren of interesse te wekken in uw product? Of het sales team automatisch op de hoogte brengen wanneer een klant of lead interesse toont? Dat kan. Ontdek ClickDimensions voor Dynamics 365...

Kies een platform dat klaar is voor verandering

In het tijdperk van digitale transformatie is het begrip “verandering” de nieuwe standaard geworden. In alle sectoren van het socio-economische leven is er een drastische evolutie aan de gang. Hoe gaat uw bedrijf best om met die impact?

Bespaar tijd en postzegels…

Verspil geen tijd met het manueel versturen van rapporten vanuit uw ERP-systeem naar uw klanten en relaties. Met Continia Document Output automatiseert dit proces.

Hoe neemt u snellere en betere beslissingen?

Breng uw bedrijfsgegevens in kaart en vertaal ze zodat u betere en snellere beslissingen kan nemen. Download het gratis eBoek om te leren hoe u de juiste "Action Loops" in uw bedrijf kunt inbouwen.