Het genereren, kwalificeren en scoren van leads vraagt meer tijd dan u denkt. Zeker als uw sales- en marketingmedewerkers niet dezelfde instrumenten gebruiken. Met Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM) en ClickDimensions stellen ze de juiste prioriteiten.

ClickDimensions is een oplossing voor marketing automation, die volledig kan geïntegreerd worden met Microsoft Dynamics 365 for Sales. Met ClickDimensions kunt u niet alleen marketingcampagnes beheren, maar ook het online gedrag van uw leads opvolgen, mogelijke klanten identificeren en rangschikken al naargelang hun potentieel.

Overbrug de kloof tussen verkoop en marketing

ClickDimensions Campaign AutomationE-mail Marketing en Web Forms voor Microsoft Dynamics 365 biedt marketeers de mogelijkheid om hoge kwaliteit leads te genereren en te kwalificeren, terwijl verkopers de voorrang kunnen geven aan de beste leads en verkoopkansen.

Aan de hand van de kennis die men haalt uit e-mail marketing, web intelligence, het scoren van leads, social media, webformulieren, enquêtes, landingpagina’s, nurture marketing, het beheer van abonnementen, campagne en zoveel meer, stelt ClickDimensions organisaties in staat om te ontdekken wie geïnteresseerd is in hun producten, hoe sterk de interesse is, om vervolgens de juiste actie te ondernemen.

3 concrete scenario’s:

  1. Kom meer te weten over uw prospecten en hun interesses
  2. Verzamel zoveel mogelijk informatie via webformulieren, peilingen, …
  3. Bewaar alles in Dynamics 365

Het resultaat? Verkoop en marketing zijn voortaan nog beter op elkaar afgestemd.

In bovenstaande video wordt getoond hoe u ontdekt wat prospecten interesseert op uw website en hoe u hen relevante content kan bieden die perfect is afgestemd op hun behoeften.

 

Een krachtige en gebruiksvriendelijke marketingtoolkit voor Microsoft Dynamics 365

Haal meer uit Microsoft Dynamics 365 met een krachtige en gebruiksvriendelijke marketingtoolkit. Ontdek hoe ClickDimensions uw marketingactiviteiten perfect kan ondersteunen:

Maak geautomatiseerde campagnes

Maak interactieve en automatische processen op basis van het gedrag van potentiële klanten of gebruikers.

Eenvoudig e-mailcampagnes opzetten

Snel en gemakkelijk mooie e-mails maken, versturen naar individuen of via een CRM work flow, inclusief uitgebreide rapportages.

Webformulieren in een handomdraai

Ontwerp snel formulieren via drag-and-drop of integreer bestaande formulieren op uw website in Microsoft Dynamics 365.

Advies nodig?

Laat uw sales- en marketingmedewerkers dezelfde instrumenten gebruiken. Met Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM) en ClickDimensions stellen ze de juiste prioriteiten.

Het resultaat? Verkoop en marketing zijn voortaan nog beter op elkaar afgestemd.

ClickDimensions is eenvoudig te gebruiken oplossing voor marketing automation die naadloos geïntegreerd is in Dynamics 365. Zo haalt u meer uit uw CRM-systeem en beschikt u meteen over essentiële tools zoals e-mailmarketing, geautomatiseerde campagnes, web intelligence, surveys, webformulieren, landing pagina’s, social marketing en zo veel meer…

Wil u meer weten? Ik zet u graag op weg!

Vraag het aan James!

James Bridges

James Bridges

Share This