Het genereren, kwalificeren en scoren van leads vraagt meer tijd dan u denkt. Zeker als uw sales- en marketingmedewerkers niet dezelfde instrumenten gebruiken. Met Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM) en ClickDimensions stellen ze de juiste prioriteiten.

ClickDimensions is een oplossing voor marketing automation, die volledig kan geïntegreerd worden met Microsoft Dynamics 365 for Sales. Met ClickDimensions kunt u niet alleen marketingcampagnes beheren, maar ook het online gedrag van uw leads opvolgen, mogelijke klanten identificeren en rangschikken al naargelang hun potentieel.

Overbrug de kloof tussen verkoop en marketing

ClickDimensions E-mail Marketing en Marketing Automation voor Microsoft Dynamics 365 biedt marketeers de mogelijkheid om hoge kwaliteit leads te genereren en te kwalificeren, terwijl verkopers de voorrang kunnen geven aan de beste leads en verkoopkansen.

Aan de hand van de kennis die men haalt uit e-mail marketing, web intelligence, het scoren van leads, social media, webformulieren, enquêtes, landingpagina’s, nurture marketing, het beheer van abonnementen, campagne en zoveel meer, stelt ClickDimensions organisaties in staat om te ontdekken wie geïnteresseerd is in hun producten, hoe sterk de interesse is, om vervolgens de juiste actie te ondernemen.

3 concrete scenario’s:

  1. Kom meer te weten over uw prospecten en hun interesses
  2. Verzamel zoveel mogelijk informatie via webformulieren, peilingen, …
  3. Bewaar alles in Dynamics 365

Het resultaat? Verkoop en marketing zijn voortaan nog beter op elkaar afgestemd.

In bovenstaande video wordt getoond hoe u ontdekt wat prospecten interesseert op uw website en hoe u hen relevante content kan bieden die perfect is afgestemd op hun behoeften.

Advies nodig?

Al uw bedrijfstoepassingen samengebracht in één enkele clouddienst. Dat is Microsoft Dynamics 365, het platform dat financiële, operationele, CRM- en andere bedrijfsapplicaties en productiviteitstools met elkaar verbindt.

Beschikbaar voor CRM (Dynamics 365 for Sales) en ERP (Dynamics 365 Business Central).

Wilt u meer weten over de Dynamics 365-edities? Of heeft u vragen over het gebruik van de cloud in uw onderneming?

Ik zet u graag op weg!

Vraag het aan James!

James Bridges

James Bridges

Share This