Communiceer met uw prospecten en klanten via webformulieren. Met ClickDimensions kunt u eenvoudig webformulieren maken met de drag-and-drop designer, de formulieren op uw website of landingspagina’s publiceren en snel waardevolle informatie verzamelen over uw leads en contacten.

Creëer en publiceer een webformulier in een handomdraai

Gemakkelijk te ontwerpen

De drag-and-drop form designer van ClickDimensions maakt het gemakkelijk om een formulier te maken zonder technische skills. Sleep het gewenste veld naar het formulier en pas de volgorde aan zoals u wilt.

Bijkomende veldfunctionaliteit

Geef de tekst in voor het bericht dat aan de bezoeker moet worden getoond bij het invullen van het formulier. Alle velden die u opgeeft, zullen automatisch worden getoond in het webformulier. Ook het e-mailadres van de bezoeker wordt meteen gecontroleerd op geldigheid.

Publiceer op uw website

Dankzij de embed-opties kunt u met een iFrame-code het webformulier gemakkelijk invoegen in één van uw webpagina’s. Een directe URL naar het formulier is ook beschikbaar en URL’s kunnen met uw tekst worden aangepast.

Formuliervelden configureren en toewijzen

Velden creëren in CRM

Maak voor elk veld (stad, e-mail, etc.) eenvoudig een web form field record en wijs de waarden toe aan de juiste velden in CRM-lead- en contact records.

Records creëren of updaten

ClickDimensions maakt automatisch een nieuwe, gedupliceerde lead record aan of werkt een bestaande lead- of contactpersoon bij als er een overeenkomst wordt gevonden.

Veldwaarden toewijzen

Met het toewijzingsmechanisme voor formulieren kunt u specificeren hoe u wilt dat de waarden die de bezoeker biedt naar de CRM-lead of contactpersoonrecord stromen.

Vermijd dubbele gegevens

Wanneer een bezoeker een formulier invult, wordt zijn of haar e-mailadres vergeleken met alle e-mailadressen in CRM om dubbele gegevens te voorkomen. Alle gegevens die een bezoeker op het formulier indient, zijn gekoppeld aan zijn bestaande CRM-record. Nieuwe lead- of contactrecords kunnen worden aangemaakt voor bezoekers die zich nog niet in uw CRM-systeem bevinden.

Koppel bestaande formulieren aan CRM

Koppel een bestaand webformulier door een ClickDimensions-record voor form capture te maken. Koppel één of meerdere formuliervelden die u in CRM hebt geconfigureerd en bepaal in de form capture naar waar de bezoeker moet worden omgeleid wanneer het formulier is verzonden. ClickDimensions genereert een URL die de bestaande actie zal vervangen.

Op zoek naar nieuwe marketingideeën?

Het eBook “30 Ways to Transform Your Marketing in 30 Days” bevat 30 goed gevulde artikelen met allerlei tips die Microsoft Dynamics-gebruikers helpen om ideale klanten te vinden, te voeden, te converteren en te engageren, op een veel effectievere en efficiëntere manier dan voorheen.

In dit eBook leert u:

  • lead nurturing content creëren
  • personalisatie toepassen in e-mailmarketing
  • wat te posten op sociale media
  • een onvergetelijke klantervaring ontwerpen
  • hoe sms-berichten met uw klanten te gebruiken
  • uw contentmarketingstrategie vernieuwen
  • verkoop en marketing beter met elkaar afstemmen
  • verder gaan dan e-mailmarketing door marketingautomatisering te gebruiken
  • … en meer!

Advies nodig?

Laat uw sales- en marketingmedewerkers dezelfde instrumenten gebruiken. Met Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM) en ClickDimensions stellen ze de juiste prioriteiten.

Het resultaat? Verkoop en marketing zijn voortaan nog beter op elkaar afgestemd.

ClickDimensions is eenvoudig te gebruiken oplossing voor marketing automation die naadloos geïntegreerd is in Dynamics 365. Zo haalt u meer uit uw CRM-systeem en beschikt u meteen over essentiële tools zoals e-mailmarketing, geautomatiseerde campagnes, web intelligence, surveys, webformulieren, landing pagina's, social marketing en zo veel meer...

Wil u meer weten? Ik zet u graag op weg!

Vraag het aan James!

James Bridges

James Bridges

9 + 6 =

Share This