Zet met vertrouwen de stap naar de cloud

Cloudtechnologie vormt de basis van de digitale transformatie. De inburgering van clouddiensten gebeurt wereldwijd aan een ongelofelijk snel tempo. In nagenoeg alle industrieën verandert de cloud hoe mensen werken, waar mensen werken en hoe mensen zaken doen. Kostenbesparing blijft nog steeds een topprioriteit, hoewel schaalbaarheid en flexibiliteit vandaag even doorslaggevend geworden zijn.

Op deze pagina zoomen we in op Microsoft Dynamics 365, de cloud suite die alle financiële, operationele, sales-, marketing- én serviceactiviteiten onder één dak brengt, gebouwd op het Azure-platform en geïntegreerd met Office 365.

Overstappen naar de cloud lijkt eenvoudig, maar is het vaak niet. U begint best met wat u vandaag nodig hebt. Als uw bedrijf groeit en de behoeften veranderen, voegt u pas later nieuwe toepassingen toe.

We helpen u daarom graag op weg in het kiezen van het juiste licentiemodel. Op verzoek geven we professioneel advies en begeleiden we u persoonlijk.

Vindt u niet meteen wat u zoekt? Stel uw vraag online en we beantwoorden ze graag. Volledig vrijblijvend.

In het verleden was er hardware en software, met daarbovenop enkele platformen waarop allerlei toepassingen draaiden. Nu wordt alles met elkaar verweven, wat IT alleen maar complexer maakt. Deze evolutie wordt eindelijk vereenvoudigd door de overstap naar de cloud.

Satya Nadella

Chief Executive Officer, Microsoft

Op deze pagina gaan we dieper in op de mogelijkheden van de volgende producten en technologieën:

GMI group
GMI group
GMI group
GMI group
GMI group
GMI group
GMI group

Investeer in de toekomst

Ook straks even schaalbaar en wendbaar?

In een continu veranderende digitale economie biedt de cloud één groot voordeel: u start met de toepassingen die u vandaag nodig heeft en breidt ze pas uit als uw bedrijf groeit. Met de juiste partner én de juiste technologie, zet u met vertrouwen de stap naar het model van de toekomst.

Is uw bedrijfsinformatie veilig?

Overschakelen naar de cloud betekent dat kritieke bedrijfsinformatie niet meer op uw eigen server staat. Is dat dan minder veilig? Neen, integendeel. De tijd dat u uw datacenter zelf beheert, is simpelweg voorbij. Veiligheid is voor cloudaanbieders daarom ook een topprioriteit geworden.

Hoeveel brengt uw investering op?

Er zijn voldoende redenen om over te stappen naar de cloud. Toch zal de kostprijs van een migratie, de meest doorslaggevende zijn. Voor een realistische inschatting moet u met tal van factoren rekening houden. We gaan alvast in op de vragen die we vaak te horen krijgen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Hieronder zoomen we in op Microsoft Dynamics 365, de cloud suite die alle financiële, operationele, sales-, marketing- én serviceactiviteiten onder één dak brengt, gebouwd op het Azure-platform en geïntegreerd met Office 365.

Ontdek de mogelijkheden van Business Central

Leer in deze online training hoe u efficiënt kan werken met Microsoft Dynamics 365 Business Central, de alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig kan worden gebruikt en aangepast.

Cloud voor de midmarket

Op zijn Customer Day stelt GMI group zijn klanten voor aan Microsoft Dynamics 365, het nieuwe cloudplatform van business solutions dat Microsoft op de zakenmarkt uitbrengt (DataNews 14/12/2018).

Kies een platform dat klaar is voor verandering

In het tijdperk van digitale transformatie is het begrip “verandering” de nieuwe standaard geworden. In alle sectoren van het socio-economische leven is er een drastische evolutie aan de gang. Hoe gaat uw bedrijf best om met die impact?