Restaurantbonnetjes vergeeld?

Kent u dat eeuwige gevecht dat u hebt om uw bonnen uit te zoeken, nadat u voor uw bedrijf op zakenreis bent geweest? En hoeveel tijd iedereen in uw bedrijf besteedt aan het registreren van alle activiteiten voor de definitieve jaarafsluiting?

Met Continia Expense Management stroomlijnt u de registratie en goedkeuring van reisactiviteiten met behulp van een smartphone, een webbrowser en Microsoft Dynamics NAV.

Reken uw onkosten online af

Continia Expense Management is de enige oplossing op de markt, die een actueel overzicht biedt over de ontvangen uitgaven met creditcards direct vanuit Microsoft Dynamics NAV. Daarmee hebt u meteen een volledig overzicht samen met andere uitgaven, zonder dat u daar andere systemen voor hoeft te gebruiken.

Registreer makkelijk online:

  • papieren bonnen
  • elektronische bonnen
  • kilometervergoeding

U hebt de volledige controle

Continia Expense Management maakt het mogelijk om het creditcardverbruik van werknemers direct in Microsoft Dynamics NAV te importeren en elke post automatisch aan een geregistreerde bon te koppelen.

Via intelligente matchprocedures probeert Continia Expense Management om een bon aan de juiste creditcardtransactie te koppelen, zonder dat de boekhouder daar verder iets voor hoeft te doen. Veel bedrijven hebben er een hoop werk aan om reizigers al hun creditcardtransacties in te laten zenden. Deze uitdaging wordt weggenomen door Continia Expense Management. U hebt automatisch een overzicht over de transacties waar u nog geen bijlage voor hebt ontvangen.

Continia Expense Management zal daarna een bericht sturen aan reizigers die een bon voor een creditcardtransactie zijn vergeten in te sturen. Zowel als notificatie in de app van de reiziger als als e-mail met een overzicht over welke bijlagen er nog ontbreken. Op die manier krijgt de boekhouding een instrument om het verbruik van reizigers te controleren, zodat alles eenvoudig wordt gedocumenteerd.

Met Continia Expense Management zorgt u ervoor dat iedereen de mogelijkheid heeft om kosten goed te keuren. Dit kan gebeuren via een NAV-client of op het Continia Approval Web Portal dat u de mogelijkheid biedt om de bijlage in te zien en nog meer posten in te boeken. Let op dat het Continia Approval Web Portal maar een licentie vereist, maar dat het bijlagen uit zowel Continia Document Capture als Continia Expense Management kan verwerken.

Kortom, Continia Expense Management is de enige oplossing op de markt waarbij de boekhouding de controle in handen heeft – vanaf het moment dat een bon is geregistreerd of een betaling met een creditcard is uitgevoerd.

Continia

Advies nodig?

Microsoft Dynamics NAV (of de nieuwste cloudversie: Microsoft Dynamics 365 Business Central) is een makkelijk te implementeren ERP-oplossing (Enterprise Resource Planning) die KMO’s en grote organisaties ondersteunt om kritische bedrijfsprocessen te automatiseren en te integreren.

Microsoft Dynamics groeit mee met uw organisatie en kan flexibel aangepast worden volgens uw specifieke bedrijfsbehoeften. Snel implementeerbaar en makkelijk in gebruik, op eender welk toestel.

Wilt u een oplossing die alle bedrijfsprocessen naadloos op elkaar afstemt?

Ik zet u graag op weg!

Vraag het aan Lieven!

Lieven Tuytschaever

Lieven Tuytschaever

8 + 4 =

Share This