Selecteer een pagina

GMI Customer Day

20 november 2018 | 4WINGS, Oevel

Een halve dag en avond boordevol inspiratie met een gezonde mix van informatie en aangenaam netwerken onder het overkoepelend thema ‘Digitaal Transformeren’.

Exclusief voor onze klanten, business partners en relaties!

Het bedrijf dat zich het beste kan oriënteren in een wereld van onbegrensde mogelijkheden, is het bedrijf dat zich met succes kan aanpassen aan de digitaal snel veranderende wereld.

Charles Darwin

On the Origin of Species, anno 2018

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Klaar voor verandering

In het tijdperk van digitale transformatie is het begrip ‘verandering’ de nieuwe standaard geworden. Microsoft volgt – én maakt – deze trendverschuiving door haar systemen voortdurend te verbeteren, te herbedenken en te vernieuwen. Uiteraard zit GMI group mee op deze trein.

Met het ecosysteem van Dynamics 365 heeft Microsoft de evolutie naar een nieuwe generatie van bedrijfsoplossingen nu pas echt ingezet. De integratie met cloud services als Office 365 biedt uiteraard een grote meerwaarde. Maar ook de uitbreiding met o.m. Power BI en de expert solutions van onze partners, hebben de komende jaren heel wat in petto voor u.

Aan de vooravond van deze belangrijke technologische trend nodigen we u uit op onze klantendag om u te adviseren hoe we – samen met onze partners – zullen omgaan met deze nieuwste generatie van business solutions.

We geven meteen ook het officiële startschot voor Tournée 365, hét online platform voor digitale duiding. U vindt hier alle informatie en advies inzake technologische oplossingen die uw organisatie helpen om de stap te zetten naar een digitale transformatie. U komt als eerste te weten wat dit voor u kan betekenen.
Kortom, redenen genoeg om erbij te zijn!

Topsprekers

Laat u inspireren door professionals met verstand van zaken. Zowel onze eigen experten als vooraanstaande externe sprekers zullen het woord nemen.

Breakout-sessies

Kom alles te weten tijdens informatieve en praktijkgerichte sessies rond specifieke oplossingen en recente technologische ontwikkelingen.

w

Netwerken

Een unieke gelegenheid om experts te ontmoeten, te netwerken met collegabedrijven en praktijkvoorbeelden te ontdekken.

Programma

Een halve dag boordevol inspiratie dankzij een gezonde mix van informatie en aangenaam netwerken onder het overkoepelend thema ‘Digitaal Transformeren’.

}

11u30 – 13u00

 

Foyer

 

Onthaal & lunch

Doorlopende Partner Expo

Maak kennis met de specifieke oplossingen en recente technologische ontwikkelingen van onze deelnemende partners op de partner expo (doorlopend geopend).

}

13u00 – 14u15

 

Gaudi

 

Opening

Inleiding - Klaar voor verandering

Zowel in business als in het maatschappelijk leven kent ‘verandering’ een bijna ongekende versnelling. Het is zaak om koers te houden, zaken juist in te schatten en de juiste balans te houden. Ludo Van Baelen, director, legt uit hoe GMI group omgaat met deze uitdaging in het belang van haar klanten, haar medewerkers en overige stakeholders.

“Hoe de vogel vliegt dankzij (en niet ondanks) de wind.”

Keynote - Digitale Transformatie en het Microsoft Dynamics 365 Ecosysteem

Stel ik mijn klant echt centraal? En beschik ik nog wel over het juiste aanbod om mijn klant te binden? Het is nu immers aanhaken of afhaken! Business Software Evangelist Guus Krabbenborg (Dynamics and More) staat stil bij het enorm grote belang van klantgerichtheid. En naar de bewegingen die u kunt – of zelfs moet – maken om voortdurend meer waarde voor uw klant te realiseren. Vanzelfsprekend bespreekt hij de impact daarvan op uw huidige en toekomstige IT- hulpmiddelen en organisatie. Guus spiegelt die aan de bewegingen die Microsoft momenteel maakt in haar ecosysteem. Hij sluit zijn presentatie af met een serie waardevolle adviezen om uw digitale transformatie tot een succes te maken. Guus doet dat op zijn kenmerkende wijze – energiek, bevlogen en af en toe ook prikkelend. Maar steeds met een knipoog…

Lancering Tournée 365 - Het online platform voor digitale duiding

Net als met de meeste grote buzzwords het geval is, heeft het begrip ‘Digitale Transformatie’ voor iedereen wel een andere betekenis.  Tenslotte gaat het over mensen, zowel uw klanten als medewerkers. Maar wat is er dan zo ‘digitaal’ aan die transformatie? En waarom moet dat nu ineens? Hoe begint u daar aan? Bij wie moet u terecht? Op Tournée 365 vindt u informatie inzake technologische oplossingen die elke organisatie in de midmarket helpen om de stap te zetten naar die transformatie. Advies en persoonlijke begeleiding zijn steeds nabij. Erik Verheyden, Marketing Communications Manager bij GMI, geeft het officiële startschot aan dit online platform voor digitale duiding.

}

14u30 – 17u15

 

Breakout rooms

 

Breakout-sessies

Dynamics 365 Business Central - Transformeren naar een digitale toekomst

Met Dynamics 365 Business Central brengt Microsoft de volledige kracht van Dynamics NAV naar de cloud, met behoud van dezelfde functionaliteiten en ingebouwde intelligence. Business Central is een alles-in-één-oplossing die mensen en processen op een ongekende manier met elkaar verbindt. Eén van de grote meerwaarden is de integratie met andere Microsoft-cloudservices, waaronder niet in het minst: Office 365. Verder kan Business Central worden aangepast of uitgebreid voor specifieke industriële behoeften met zogenaamde PowerApps, Microsoft Flow en Power BI. Maar wat betekent deze transformatie voor u als klant? GMI group is als geen andere solution partner in het Dynamics 365-landschap beter geplaatst om u met verstand van zaken te adviseren hoe – evolutief – om te gaan met deze nieuwe generatie business solutions. Business software evangelist én ERP expert, Guus Krabbenborg gaat samen met GMI Solution Team Lead ERP, Yvo Jaspers, dieper in op de vele voordelen die deze transformatie met zich meebrengt.

Dynamics 365 for Sales & Marketing - Maak van uw klant een topverkoper

Potentiële klanten nemen hun aankoopbeslissing nog voordat u ze kunt benaderen. Vaak op basis van wat andere klanten vertellen. Hun ervaring bepaalt tenslotte of ze klant blijven. Maar hoe bouwt u met uw klanten en prospecten relaties uit die gepersonaliseerd en proactief zijn, doorheen uw marketing-, sales- en serviceactiviteiten? Dieter De Cock, Partner Technology Architect Dynamics 365 bij Microsoft, zoomt in op de voordelen van Microsoft Dynamics 365 voor uw sales- én marketingteams. James Bridges, Account Executive CRM en Vincent Van de Vel, Expert Team Lead CRM bij GMI, vertellen hoe u van elke prospect een happy customer maakt en demonstreren de mogelijkheden van geïntegreerde marketing automation.

Office 365 - Productief samenwerken in de cloud

Met de nieuwe mogelijkheden in Office 365 maakt u komaf met ongestructureerde informatie en werken uw teams, zowel intern als extern, samen als één bedrijf. Tom Braekeleirs, Chief Enthusiasm Officer van Little Big & Partners slaat de brug tussen ‘Digitale Transformatie’ en ‘Productiviteit’ en zoomt in op de uitdagingen die de huidige manier van samenwerken met zich meebrengt. Door gebruik te maken van moderne applicaties die bovendien gekoppeld kunnen worden met uw bestaand CRM- en/of ERP-systeem, creëert u gelukkige medewerkers… en klanten. Verwacht u aan een interactieve sessie die samen met Willem van Rooij, Sales Manager bij GMI, gebracht wordt.

Business Intelligence - 360° zicht op uw bedrijfsactiviteiten

Steeds meer klanten van GMI werken slimmer en maken beter geïnformeerde beslissingen dankzij de nieuwste rapportage en analysemogelijkheden binnen Jet Global, Targit en Microsoft Power BI. Koen Van de Vel (Director GMI), Wim Vanreusel en Loran Geukens (BI Experts GMI) tonen tijdens deze sessie hoe u snel, veilig, visueel, interactief en mobiel kan rapporteren. Het resultaat? U brengt uw data tot leven met self-service BI tools.

The Paperless Office - Digitalisering van inkomende en uitgaande documentstromen

Met Continia Document Capture en Document Output automatiseert u elke stap van uw dagelijkse factuurverwerking – van ontvangst en registratie tot de goedkeuring, het posten en uiteindelijk… het terugvinden van eerder verwerkte documenten in het digitale archief. U beheert vandaag alles vanuit Dynamics NAV (en morgen vanuit Dynamics 365 Business Central), wat niets dan voordelen biedt. Patrick Nijs (Managing Partner, DIME) en Paul Vandeput (Document Management Expert, GMI) tonen de nieuwe features a.d.h.v. concrete scenario’s, aangevuld met voorbeelden uit de praktijk.

(G)eCommerce - Een nieuwe standaard in eCommerce

Meer en meer B2B-bedrijven zetten eCommerce in als onderdeel van hun digitale transformatiestrategie en dat hoeft ook niet te verbazen. eCommerce verandert de manier waarop we zaken doen en helpt om een ultieme klantenervaring te bieden aan online kopers. Met de nieuwste GMI-oplossing, GeCommerce, haalt u een krachtige webshop in huis die naadloos verbonden is met Dynamics NAV. Onze eCommerce Experts, Karel Leijssen en Tim Vanden Ecker, tonen hoe u van een klassieke webshop een echte lead generator maakt.

FleCreaS - Het 365-plan van morgen

FleCreaS is klaar voor de cloud en werkt samen met Office 365. De talrijke mogelijkheden van FleCreaS 2019 liegen er dan ook niet om. Zo zijn er automatische updates voor loonbarema’s via cloud business services,  een mobiele tijdsregistratie voor uw smartphone en een eenvoudige integratie met SharePoint als samenwerkingsportaal om documenten te delen met uw klant, architect, enz. GMI Director, Ludo Van Baelen geeft visie en duiding bij de FleCreaS bouwmanagement-oplossing op weg van gisteren naar morgen. Koen Bauwens, FleCreaS Team Lead bij GMI presenteert de nieuwste versie van het product en geeft aan welke toekomstige functionaliteiten u mag verwachten.

}

17u30 – 21u00

 

Gaudi

 

GMI’s Customer Lounge

Aperitief & walking dinner
}

18u00 - 19u00

 

Gaudi

 

Closing

Keynote - (We), Myself & AI

Met zijn nieuwste boek ‘We, Myself & AI’ beschrijft trendwatcher Herman Konings hoe het samenspel van intermenselijke (‘We’), innermenselijke (‘Myself’) en buitenmenselijke intelligentie (‘Artificiële Intelligentie’), in close harmony, de meest verleidelijke toekomstmuziek kan voortbrengen.

Inschrijving

De plaatsen zijn beperkt. Schrijf dus tijdig in!

Schrijf in voor het dagprogramma:

Schrijf in voor het avondprogramma (en maak kans op enkele unieke promoties):

Ikzelf kan niet aanwezig zijn, maar mijn collega is er wel graag bij:

Locatie

4WINGS Business Center
Nijverheidsstraat 13
2260 Oevel (Westerlo)
België

Routebeschrijving

4WINGS Business Center

4WINGS Business Center Nijverheidsstraat 13 2260 Oevel (Westerlo) België

Inlichtingen

GMI group
+32 14 57 49 10
info@gmigroup.be

Partners in de kijker

Maak kennis met de specifieke oplossingen en recente technologische ontwikkelingen van onze deelnemende partners op de partner expo (doorlopend geopend):

Microsoft Partner

 

Microsoft Partner

 

Microsoft Partner

 

Microsoft Partner

 

Microsoft Partner

 

Microsoft Partner

 

Microsoft Partner

 

Microsoft Partner

 

Microsoft Partner

 

Microsoft Partner

 

Microsoft Partner