Met Dime.Scheduler wordt uw resource planning (mensen en materieel) een pak makkelijker en overzichtelijker. Bekijk verschillende planborden tegelijkertijd op uw scherm en krijg een gedetailleerd overzicht van al uw geplande resources, al dan niet gegroepeerd per planbord. Bovendien kan elke gebruiker zijn eigen scherm personaliseren en gebruik maken van de waardevolle filtermogelijkheden.

Dime.Scheduler heeft een moderne en eigentijdse look & feel, die constant mee evolueert met de behoeften van de markt en de nieuwste technologieën. Dime.Scheduler wordt ondersteund door alle browsers en toestellen.

En niet onbelangrijk: Dime.Scheduler is dé nieuwe generatie van grafische resource planning & scheduling, geïntegreerd met Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM), Microsoft Dynamics NAV (ERP) en binnenkort met de cloudversie Dynamics 365 Business Central (ERP).

Til uw resource planning naar een hoger niveau

Het belangrijkste doel van Dime.Scheduler is om resources in te plannen en/ of toe te wijzen aan taken. Onder resources begrijpen we personen en materieel: mensen worden ingezet om taken uit te voeren, materieel is nodig om de mensen hun taken te laten uitvoeren.

  • Mensen kunnen zijn: servicemedewerkers, commerciële mensen, helpdesk medewerkers, adviseurs enz.
  • Voorbeelden van materieel zijn machines, gereedschappen, vervangingsvoertuigen, hotelkamers, kantoor- en tentoonstellingsmateriaal enz.
  • Taken zijn acties die moeten worden uitgevoerd. Deze kunnen variëren van een eenvoudig telefoontje, naar een onderhoudsjob tot een installatie van grote machines, die meerdere dagen omvat.

Meerdere resources van verschillende typen kunnen worden toegewezen aan eenzelfde taak, op hetzelfde moment, op verschillende/ overlappende momenten.

Dime

Advies nodig?

Microsoft Dynamics NAV (of de nieuwste cloudversie: Microsoft Dynamics 365 Business Central) is een makkelijk te implementeren ERP-oplossing (Enterprise Resource Planning) die KMO’s en grote organisaties ondersteunt om kritische bedrijfsprocessen te automatiseren en te integreren.

Microsoft Dynamics groeit mee met uw organisatie en kan flexibel aangepast worden volgens uw specifieke bedrijfsbehoeften. Snel implementeerbaar en makkelijk in gebruik, op eender welk toestel.

Wilt u een oplossing die alle bedrijfsprocessen naadloos op elkaar afstemt?

Ik zet u graag op weg!

Vraag het aan Lieven!

Lieven Tuytschaever

Lieven Tuytschaever

7 + 4 =

Share This