Download informatie

In het tijdperk van digitale transformatie is het begrip “verandering” de nieuwe standaard geworden. Er is een drastische evolutie aan de gang in verschillende sectoren. De meest succesvolle bedrijven plukken hier al de vruchten van. Hoe? Door in realtime op flexibele cloudplatformen te werken, kunnen ze voldoen aan steeds veranderende klantbehoeften door uitgebreide gegevens te verzamelen, resultaten intelligent te analyseren en te reageren met geavanceerde automatiseringssoftware.

Tournée 365 houdt u op de hoogte van de trendverschuivingen in de wereld van technologie. Zo blijft u de concurrentie altijd een stap voor.

Hieronder vindt u tal van downloadable ebooks, whitepapers, rapporten en tools over concrete oplossingen, die uw bedrijf helpen om zich klaar te stomen voor de uitdagingen van morgen.

Hoe neemt u snellere en betere beslissingen?

Breng uw bedrijfsgegevens in kaart en vertaal ze zodat u betere en snellere beslissingen kan nemen. Download het gratis eBoek om te leren hoe u de juiste "Action Loops" in uw bedrijf kunt inbouwen.

De moderne verkoper is sociaal actief

Sociale media en tijdbesparende technologie hebben voor altijd de manier veranderd waarop wij allemaal functioneren in ons persoonlijke en professionele leven. Ontdek de voornaamste conclusies van een LinkedIn-rapport.