In het tijdperk van digitale transformatie is het begrip “verandering” de nieuwe standaard geworden. Of we dit goed vinden of niet… het is nu eenmaal zo. Bijgevolg is er in alle sectoren van het socio-economische leven een drastische evolutie aan de gang. De digitale en technologische vooruitgang heeft uiteraard ook een impact op uw bedrijf. Is het niet vandaag, dan zeker morgen.

Door realtime op flexibele cloudplatformen te werken, kunnen bedrijven voldoen aan steeds veranderende behoeften binnen hun zakelijk netwerk (klanten, leveranciers, onderaannemers, …). Hun competitief voordeel? Het verzamelen van uitgebreide gegevens, resultaten intelligent analyseren en reageren met geavanceerde bedrijfssoftware. De meer succesvolle organisaties plukken hier vandaag al de vruchten van.

Microsoft volgt – én maakt – deze trendverschuiving door haar systemen voortdurend te verbeteren, te herdenken en te vernieuwen. Wie meesurft op deze golf zal steeds delen in een concurrentieel voordeel van significante aard.

Op 2 april 2018 kondigde Microsoft haar business solution platform ‘for the future’ aan: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Business Central is de ideale oplossing voor bedrijven die hun basissoftwarepakket, vaak financieel-administratief georiënteerd, ontgroeien. De oplossing is ook perfect voor start-ups en ondernemers die willen investeren in een oplossing die meegroeit met hun bedrijf. Het biedt organisaties een alles-in-één-oplossing voor het beheren van finance, operations, sales en customer service en een mogelijkheid om snel te upgraden, vertrekkende van een eenvoudige instap.

Eén van de grote meerwaarden van Business Central – nu en in de toekomst – is dat het met andere Microsoft-cloudservices kan geïntegreerd worden, waaronder niet in het minst: Microsoft Office 365. Verder kan het worden aangepast of uitgebreid voor specifieke industriële behoeften met zogenaamde PowerApps, Microsoft Flow en Power BI.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Meer nog: met Business Central brengt Microsoft de volledige kracht van Microsoft Dynamics NAV naar de cloud. Dynamics NAV staat al jaren bekend als een toonaangevend en wereldwijd gebruikt ERP-systeem uit de Microsoft-suite, voorheen ook gekend onder de naam “Navision”.

In principe beschikt Business Central zo over een reeks vertrouwde, bewezen technologieën die 160.000 klanten en 2,7 miljoen gebruikers wereldwijd reeds meer dan 30 jaar hebben gediend.

 

Als integrale end-to-end-applicatie realiseert Business Central:

 

  • Bedrijfsprocessen zonder silo’s
    Integreer al uw bedrijfsactiviteiten en verhoog de efficiëntie met geautomatiseerde taken en workflows – allemaal geïntegreerd in vertrouwde Office-hulpprogramma’s zoals Outlook, Word en Excel.
  • Actueel inzicht
    Bereik betere resultaten door al uw bedrijfsfuncties (interne en externe) beter te analyseren en te optimaliseren. Dat kan door toonaangevende intelligente technologieën van Microsoft te integreren.
  • Oplossingen gebouwd om te evolueren
    Begin snel, groei op uw eigen tempo en pas alles in realtime aan met een flexibel platform dat het gemakkelijk maakt om Business Central uit te breiden op basis van uw veranderende bedrijfsbehoeften.

Advies nodig?

Microsoft Dynamics 365 Business Central is alleen verkrijgbaar via het partnernetwerk van Microsoft Cloud Solution Providers (CSP). Als Microsoft Gold ERP en Silver Cloud Partner beschikt GMI group over deze competentie. Met meer dan 350 klanten kan GMI group bovendien uitpakken met de meest uitgebreide klantenbasis in België.

Het draagvlak voor onze automatiseringsstrategie is sinds 2010 het zogenaamde GMI 4D Solution Concept. Ook vandaag bewijst dit concept opnieuw zijn degelijkheid en is volledig ‘future proof’. Met verstand van zaken kunnen we onze klanten en prospecten te adviseren hoe – evolutief – om te gaan met deze nieuwe generatie Microsoft business solutions.

Interesse? Ik bespreek graag met u uw zakelijke automatiseringswensen en help ze mee waar te maken!

Vraag het aan Lieven!

Lieven Tuytschaever

Lieven Tuytschaever

13 + 2 =

Share This