Doorbreek de beperkingen van uw algemene boekhoudsoftware met Dynamics 365 Business Central, een alles-in-één-oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig kan worden gebruikt en aangepast, zodat u slimmere beslissingen kan nemen.

Bestel, verkoop, factureer en rapporteer… vanaf dag één

Laat uw KMO groeien door mensen en processen met elkaar te verbinden met één slim ERP-systeem, zodat financieel beheer, verkoop, service en operaties sterk vereenvoudigd worden.

Automatiseer en beveilig uw inkoopproces

Met Dynamics 365 Business Central monitort en controleert u uw inkoopproces door middel van geautomatiseerde workflows en dynamisch geüpdate voorraadniveau’s.  Zo voorkomt u onnodige of frauduleuze aankopen door ingebouwde goedkeuringsprocessen. Ook kan u makkelijk een bestaande factuur in uw financieel management systeem aanpassen en correcties bijhouden zonder de administratieve rompslomp die hierbij gepaard gaat.

 • Maak aankoopfacturen en bestellingen aan om de aankoopkosten vast te leggen en de betalingen te volgen
 • Behoud de controle over de uitgaven door middel van geavanceerde workflow- en goedkeuringsprocessen
 • Automatiseer de taken voor leveranciers om uw afspraken bij te houden over kortingen, prijzen en betaalmethoden

Slim financieel beheer

 • Neem onderbouwde beslissingen
  Koppel de gegevens van de boekhouding, sales, inkoop, voorraad en klantinteracties om te komen tot een totaaloverzicht van uw bedrijf. Breng de financiële prestaties in realtime in beeld met ingebouwde Power BI-dashboards.
 • Versnel de financiële afwikkeling en rapportage
  Stroomlijn het debiteuren- en crediteurenbeheer en stem de rekeningen automatisch af voor een snelle en nauwkeurige financiële afwikkeling en rapportage, zonder te bruskeren.
 • Verbeter de nauwkeurigheid van prognoses
  Verfijn de financiële prognoses door gegevens over meerdere dimensies te modelleren en te analyseren. Zorg voor rapporten op maat met naadloze integratie met Microsoft Excel.

Advies nodig?

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een makkelijk te implementeren ERP-oplossing (Enterprise Resource Planning) die KMO's en grote organisaties ondersteunt om kritische bedrijfsprocessen te automatiseren en te integreren. Microsoft Dynamics groeit mee met uw organisatie en kan flexibel aangepast worden volgens uw specifieke bedrijfsbehoeften. Snel implementeerbaar en makkelijk in gebruik, op eender welk toestel.

Met meer dan 350 klanten kan GMI group als leidende Microsoft Dynamics-speler uitpakken met de meest uitgebreide klantenbasis in België.

Wilt u een oplossing die alle bedrijfsprocessen naadloos op elkaar afstemt?

Ik zet u graag op weg!

Vraag het aan Lieven!

Lieven Tuytschaever

Lieven Tuytschaever

10 + 14 =

Share This