Al uw bedrijfstoepassingen samengebracht in één enkele clouddienst. Dat is Microsoft Dynamics 365, het platform dat financiële, operationele, CRM- en andere bedrijfsapplicaties en productiviteitstools met elkaar verbindt.

Met Dynamics 365 zet Microsoft de volgende stap in de ontwikkeling van zakelijke apps, gebaseerd op het Azure-platform en de Office 365 cloud-suite.

Deze video laat zien hoe Microsoft Dynamics 365 de CRM– en ERP-mogelijkheden combineert in intelligente applicaties die naadloos op elkaar zijn afgestemd. Van de marketing en verkoop, over de dagelijkse operationele activiteiten heen, en tot en met de klantenservice en buitendienst. Het toont de naadloze integratie met Office 365 en zelfs wat er mogelijk is voor uw bedrijf bij het gebruik van HoloLens en IoT-apparaten met Dynamics 365. Kortom, alles wat u kan helpen om uw klanten op nieuwe manieren te betrekken, werknemers te slagvaardiger, de bedrijfsvoering te optimaliseren en uw producten of diensten te transformeren.

Meer dan alleen software in de cloud

Met Microsoft Dynamics 365 brengt Microsoft voortaan haar ERP- en CRM-bedrijfstoepassingen onder in één clouddienst. Meer nog: het is de volgende stap in de ontwikkeling van zakelijke apps, gebaseerd op het Azure-platform en de Office 365 cloud-suite:

  • sales
  • customer service
  • operations
  • field service
  • project service automation
  • marketing
  • customer insights

 

 

 

De kracht van Dynamics 365 schuilt net in de combinatie van deze apps, want elke toepassing lost echte problemen op binnen een specifiek domein en zorgt voor tastbare resultaten. Bedrijven hebben nu de mogelijkheden om effectief te concurreren in de huidige context van digitalisering.

Een nieuwe kijk op uw onderneming

In plaats van grootschalige, kostelijke en langdurige ERP- en CRM-projecten evolueren we met Dynamics 365 naar een nieuwe aanpak waarbij apps snel, gemakkelijk en zelfs maar voor een gedeelte van het bedrijfsproces kunnen ingezet worden. Het voordeel is dat u klein kan beginnen, snel resultaat hebt en alleen betaalt voor wat u nodig hebt.

Microsoft trekt deze benadering ook door naar het licentiemodel, waarbij niet per gebruiker, maar voor een gepersonaliseerde bundel wordt betaald. Zo is het mogelijk om bepaalde gebruikers te abonneren op slechts enkele modules van de CRM- en ERP-software.

Voor ieder een gepersonaliseerd pakket

U kan Dynamics 365 aanschaffen:

  • Per app (sales, marketing, operations, …): kies één of meerdere apps en stel zo een gepersonaliseerd pakket samen – overschakelen of uitbreiden gebeurt eenvoudig
  • Per plan: gebaseerd op de professionele rol van medewerkers

Advies nodig?

Al uw bedrijfstoepassingen samengebracht in één enkele clouddienst. Dat is Microsoft Dynamics 365, het platform dat financiële, operationele, CRM- en andere bedrijfsapplicaties en productiviteitstools met elkaar verbindt.

Beschikbaar voor CRM (Dynamics 365 for Sales) en ERP (Dynamics 365 Business Central).

Wilt u meer weten over de Dynamics 365-edities? Of heeft u vragen over het gebruik van de cloud in uw onderneming?

Ik zet u graag op weg!

Vraag het aan James!

James Bridges

James Bridges

Share This