Het leven van de ‘ERP-boer’ is er de laatste jaren niet eenvoudiger geworden. 15 jaar geleden was de gemiddelde KMO al lang tevreden wanneer zijn factuur met de juiste gegevens in de boekhouding terecht kwam. Vandaag begint de klant vaak aan een 2de of 3de ERP-implementatie, de processen zijn ondertussen meer volwassen en de eisen naar de toekomst liggen een pak hoger…

CRM-integratie, mobiel gebruik, grafische planborden, uitgekiende workflows, elektronische facturatie zijn een evidentie geworden. Al deze systemen moeten geïntegreerd worden met elkaar. Dit vertaalt zich in een multidisciplinaire aanpak, zo ook voor de partner waar u mee in zee gaat.

Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met haar 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij, naast ERP, ook Enterprise Collaboration & Content Management (ECM), Business Intelligence (BI) en Customer Relationship Management (CRM) deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

Door een geïntegreerde aanpak van bedrijfssoftware, kunnen onze klanten hun business-potentieel maximaal benutten. Onze automatiseringsoplossingen voor ERP, CRM, ECM en BI werken gecombineerd nóg beter samen.

Meer dan alleen software in de cloud

Met Microsoft Dynamics 365 brengt Microsoft voortaan haar ERP- en CRM-bedrijfstoepassingen onder in één clouddienst. Meer nog: het is de volgende stap in de ontwikkeling van zakelijke apps, gebaseerd op het Azure-platform en de Office 365 cloud-suite:

  • sales
  • customer service
  • operations
  • field service
  • project service automation
  • marketing
  • customer insights

De kracht van Dynamics 365 schuilt net in de combinatie van deze apps, want elke toepassing lost echte problemen op binnen een specifiek domein en zorgt voor tastbare resultaten. Bedrijven hebben nu de mogelijkheden om effectief te concurreren in de huidige context van digitalisering.

Een nieuwe kijk op uw onderneming

In plaats van grootschalige, kostelijke en langdurige ERP- en CRM-projecten evolueren we met Dynamics 365 naar een nieuwe aanpak waarbij apps snel, gemakkelijk en zelfs maar voor een gedeelte van het bedrijfsproces kunnen ingezet worden. Het voordeel is dat u klein kan beginnen, snel resultaat hebt en alleen betaalt voor wat u nodig hebt.

Microsoft trekt deze benadering ook door naar het licentiemodel, waarbij niet per gebruiker, maar voor een gepersonaliseerde bundel wordt betaald. Zo is het mogelijk om bepaalde gebruikers te abonneren op slechts één of meerdere modules van de software.

Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die gepokt en gemazeld zijn in de dagelijkse praktijk. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

Onze oplossingen worden ontwikkeld binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren en ondersteund worden door het belangrijkste softwarebedrijf ter wereld.

Interesse? Ik zet u graag op weg!

Vraag het aan Lieven!

Lieven Tuytschaever

Lieven Tuytschaever

13 + 10 =

Share This