Kan u uw klant op zijn wenken bedienen én tegelijk winstgevend blijven? Heeft u controle over uw planning, prestaties, materiaalverbruik en facturatie? Kunnen uw techniekers vlot communiceren met de binnendienst? Hebben zij makkelijk toegang tot alle informatie die ze nodig hebben?
Anticiperen, plannen en opvolgen: het zijn de drie kernvoorwaarden om een efficiënte project- en serviceorganisatie uit te bouwen. Dat kan u alleen maar realiseren met een geïntegreerd bedrijfssysteem. Een professionele ondersteuning op gebied van project- en service-administratie, is voor uw onderneming dan ook essentieel.
Gservice (van GMI group) is een kant-en-klare oplossing die de operationele, logistieke en administratieve aspecten van uw project- en serviceactiviteiten samenbrengt in één geïntegreerd platform.

Gservice ondersteunt de bedrijfsprocessen (ERP), document- en werkstromen (ECM), rapporteringen (BI) en CRM.

Servicebeheer in één oogopslag

Maakt u gebruik van verschillende bedrijfstoepassingen (Excel, Word, een calculatiepakket, financiële software, een service-applicatie, …) om uw processen in goede banen te leiden? Van calculatie tot mobiel service-beheer, nacalculatie en facturatie…. met Gservice verlopen uw projecten en service-activiteiten gestroomlijnder dan ooit.

Blijf werken in dezelfde omgeving

Gservice brengt verschillende Microsoft-toepassingen samen in één platform: Dynamics NAV, CRM, Office 365, SharePoint, … Zo kiest u voor het meest betrouwbare en toekomstgerichte platform voor uw KMO en blijft u in één omgeving werken, zonder voortdurend te moeten schakelen van de ene naar de andere toepassing.

Gecertificeerd door Microsoft

Gservice voldoet aan de hoogste standaard van softwareoplossingen die door Microsoft Partners ontwikkeld worden. Het certificaat “Certified for Microsoft Dynamics” toont aan dat Gservice compatibel is met Microsoft Dynamics NAV en dat de ontwikkeling van onze oplossing volledig conform de strenge kwaliteitsnormen is.

Gestroomlijnde project- en serviceactiviteiten

Als project- en servicebedrijf zit u in een complexe business. Allicht maakt u gebruik van verschillende bedrijfstoepassingen (Excel, Word, een calculatiepakket, financiële software, een service-applicatie, …) om uw processen in goede banen te leiden.

Ontdek de standaardfunctionaliteiten van Gservice:

Projectflow

Hoe behoudt u het overzicht over al uw activiteiten, van initiële projectofferte tot de dienst-na-verkoop? Kunt u tijdens de implementatie van een project of de uitvoering van een interventie, de activiteiten van uw technische medewerkers van uur tot uur opvolgen? Heeft uw mobiel team wel vlot toegang tot de meest actuele informatie op een portaalsite?

Gservice zorgt voor een gestroomlijnde flow inzake:

  • voorcalculatie
  • projectvoorbereiding
  • projectopvolging
  • nacalculatie

Serviceflow

Na de implementatie van uw project, komt de dienst-na-verkoop op de eerste plaats. Beschikt u over voldoende informatie om bij een interventie-aanvraag proactief op te treden? Heeft uw technieker bij een interventie alle nodige materialen en technische documenten bij? En hoe snel kan u op het einde van de rit factureren om uw cashflow te vrijwaren?

Gservice zorgt voor een gestroomlijnde flow inzake:

  • service-aanvragen
  • service-planning
  • uitvoering
  • analyse & rapporten

Eén geïntegreerde oplossing voor installatie- en servicebedrijven

Bedrijfssoftware levert pas echt meerwaarde op als alle toepassingen met elkaar samenwerken om bij te dragen tot transparante informatiestromen. Daarom zijn alle GMI-oplossingen gebaseerd op het vertrouwde Microsoft-platform. Zo kan u in één omgeving blijven werken zonder dat u voortdurend moet schakelen van de ene naar de andere toepassing. Met Gservice kiest u resoluut voor de toekomst!

Gservice betekent voor uw installatie- of servicebedrijf dan ook veel meer dan het ondersteunen van bedrijfsprocessen (ERP) alleen. De oplossing zal ook de document- en werkstromen (Enterprise Content & Collaboration Management) tussen uw back-office, techniekers en externe partijen in goede banen leiden. Geïntegreerde en aangepaste rapporteringen (Business Intelligence) leggen de basis voor de juiste beslissingen op strategisch en operationeel niveau. Tenslotte behoort ook een koppeling met CRM tot de mogelijkheden binnen Gservice: zo kan u maximaal doelgericht werken met klanten, leveranciers, partners en relaties.

Dat is waar het GMI 4D Solution Concept voor staat: een totaalbenadering van uw specifieke situatie vanuit processen, klantenrelaties, informatiebehoeften en documentstromen.

De kortste weg naar meer inzicht

Wilt u als bedrijf zo rendabel mogelijk werken, dan moet u zich in de eerste plaats baseren op accurate informatie. Business Intelligence (BI) maakt op basis van historische, actuele en voorspellende dashboards de weg vrij voor een proactieve bedrijfsvoering. Zo neemt u de juiste beslissingen; niet meer gebaseerd op natte vingerwerk, maar op feiten. En onderscheidt u zich van concurrenten.

Een volwaardig samenwerkingsplatform

Gservice is voor uw organisatie veel meer dan een gewone bedrijfstoepassing. Gestructureerde en ongestructureerde informatie (offertes, verslagen, emails, onkostennota’s, foto’s, …) koppelt u in uw bedrijfssysteem meteen aan een klant, leverancier, artikel, project of medewerker. Zo legt u de basis voor een volwaardig samenwerkingsplatform (ECM).

Advies nodig?

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij, naast ERP, ook Enterprise Collaboration & Content Management (ECM), Business Intelligence (BI) en Customer Relationship Management (CRM) deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

Gservice werd ontwikkeld binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren en ondersteund worden door het belangrijkste softwarebedrijf ter wereld.

Zoekt u een kant-en-klaaroplossing die de operationele, logistieke en administratieve aspecten van uw project- en serviceactiviteiten samenbrengt in één geïntegreerd platform?

Ik zet u graag op weg!

Vraag het aan Lieven!

Lieven Tuytschaever

Lieven Tuytschaever

9 + 4 =

Share This