360° zicht op al uw activiteiten

In de huidige digitale context speelt data een cruciale rol. Een snelle dataverwerking is daarbij een basisvereiste. Het wordt pas interessant als u die data ook kunt omzetten in waardevolle informatie, die u helpt om de juiste beslissingen te nemen. Snel, onderbouwd en accuraat.

Met een systeem voor Business Intelligence krijgt u niet alleen een zicht op de ganse organisatie, maar vooral inzicht in de werking van uw bedrijf. Om het eender welke data, van welke bron dan ook, overal beschikbaar en in één oogopslag. Dat mag u verwachten van dergelijke technologie. Van visuele dashboards, presentaties tot concrete actiepunten.

Aan de hand van concrete scenario’s lichten we de mogelijkheden toe van Microsoft Power BI en andere BI-oplossingen, die vandaag op de markt zijn. Op verzoek geven we professioneel advies en begeleiden we u persoonlijk.

Vindt u niet meteen wat u zoekt? Stel uw vraag online en we beantwoorden ze graag. Volledig vrijblijvend.

Informatie is de olie van de 21e eeuw.

Het interpreteren en analyseren is de verbrandingsmotor.

Peter Sondergaard

Executive Vice President, Gartner

Op deze pagina gaan we dieper in op de mogelijkheden van de volgende producten en technologieën:

GMI group
GMI group
GMI group
GMI group
GMI group
GMI group
GMI group
GMI group
GMI group
GMI group

Neem onderbouwde beslissingen

Breng uw activiteit in beeld

Met een compleet beeld van uw bedrijf vanuit één gecentraliseerde bron, blijft u altijd op de hoogte. Bekijk dashboards op het internet of op uw telefoon, ontvang meldingen wanneer gegevens worden gewijzigd en verdiep u in de details. Uw gegevens zijn binnen handbereik.

Proactief data analyseren

Zet alle gegevens en inzichten om in bruikbare informatie, zodat u allerlei verkooptrends makkelijk kunt herkennen, uw klanten met de hoogste marge kunt identificeren, slecht presterende productlijnen tijdig kunt ontdekken, … en zo veel meer.

Meer inzicht, slimmere acties

Zet de gegevens van uw boekhouding, verkoop, inkoop, inventaris en klanteninteracties om in een accuraat overzicht en verkrijg het inzicht dat u nodig heeft. Zo neemt u beter onderbouwde beslissingen voor uw bedrijfsactiviteiten.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Hieronder vindt u tal van oplossingen, die u helpen een zicht te krijgen op al uw bedrijfsactiviteiten.

Kies een platform dat klaar is voor verandering

In het tijdperk van digitale transformatie is het begrip “verandering” de nieuwe standaard geworden. In alle sectoren van het socio-economische leven is er een drastische evolutie aan de gang. Hoe gaat uw bedrijf best om met die impact?

Hoe neemt u snellere en betere beslissingen?

Breng uw bedrijfsgegevens in kaart en vertaal ze zodat u betere en snellere beslissingen kan nemen. Download het gratis eBoek om te leren hoe u de juiste "Action Loops" in uw bedrijf kunt inbouwen.

Uw gegevens zijn van goudwaarde

Met Microsoft Power BI neemt u uw dashboards mee in uw broekzak.  GMI group richt uw datawarehouse in en visualiseert uw KPI’s op elk device, waar en wanneer u dit wil.

Gservice: beter anticiperen, plannen én opvolgen

Als service- of installatiebedrijf kent u het wel: altijd en overal bereikbaar zijn voor uw klanten, een snelle respons bieden en toekomstige problemen voorspellen. U organiseert uw bedrijf best op de juiste manier.

Bezoekverslagen: zelfs uw baas is mee

Kan u als verkoper uw bezoekverslag omtoveren tot een digitaal dashboard dat voor iedereen beschikbaar is? Met Microsoft Dynamics for Sales is uw baas meteen mee.

Uw gegevens zijn van goudwaarde

Met Microsoft Power BI neemt u uw dashboards mee in uw broekzak. GMI group richt uw datawarehouse in en visualiseert uw KPI’s op elk device, waar en wanneer u wil.

Power BI transformeert uw bedrijfsdata in rijke voorstellingen. U personaliseert de presentatie naar eigen goeddunken, wat u toelaat om u te concentreren op wat écht belangrijk is. U identificeert in real-time trends en tilt uw ganse organisatie naar een hoger prestatieniveau.

Ken uw klant… ook in kwade dagen

Als vertegenwoordiger weet u best met wie u zaken doet … en met wie niet. Op basis van een BTW-nummer ziet u meteen de algemene solvabiliteit van uw klant of prospect. Een eenvoudige koppeling van uw CRM- of ERP-systeem met Companyweb houdt u automatisch op de hoogte.

De handelsinformatie van Companyweb is rechtstreeks toegankelijk voor Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)-gebruikers. Dit is een uiterst eenvoudige manier om uw CRM-data aan te vullen.

Door simpelweg het BTW-nummer in te geven, worden NAW-gegevens overgenomen in CRM. Een individuele contactkaart toont u meteen de gezondheidsbarometer van uw klant, leverancier of relatie. Door middel van CRM workflows wordt de gebruiker proactief verwittigd van een nieuwe waarschuwing betreffende hun klanten.

Al uw LinkedIn-relaties in één handig dashboard?

Uw persoonlijk netwerk op LinkedIn biedt een schat aan data. Met Microsoft Power BI kunt u al deze gegevens in een handig dashboard bekijken. Het resultaat is waardevolle informatie én een beter inzicht in uw LinkedIn-relaties. Ontdek hoe u eenvoudig een dashboard kan genereren in een Power BI-sjabloon (template).

Met dit dashboard kunt u:

  • elke positie van uw LinkedIn-connecties doorzoeken, inclusief geaggregeerde posities
  • universele opzoekingen uitvoeren binnen al uw connecties

En nog veel meer… Scrollen door het dashboard is niet alleen handig, het levert bovendien een zeer leerrijke ervaring op!

Sneller en slimmer acties ondernemen

Elke besluitvormer in een bedrijf moet in staat zijn om sneller intelligente beslissingen te kunnen nemen. Bij TARGIT noemen we dit “The Action Loop“. Het legt de basis voor strategische Business Intelligence (BI). Hoe meer een bedrijf gedreven wordt door data, des te sneller de cyclus wordt om de juiste beslissingen en acties te nemen.

Met Business intelligence kan u niet alleen bedrijfsgegevens in kaart brengen, vertalen en organiseren… Het helpt u ook om geleidelijk aan de bedrijfscultuur te transformeren. En voor u het weet, bent u de concurrentie te slim af.

In dit gratis eBoek ontdekt u hoe u de juiste Action Loops in uw bedrijf kunt inbouwen.

Nog even de feiten op een rij…

Alle informatie in één overzicht

%

van de marketeers zegt dat ze meer data gebruiken als het in één tool beschikbaar zou zijn

Toekomstige resultaten nauwkeurig voorspellen

%

van de bedrijfsleiders gelooft dat de interacties tussen hun organisatie en individuen gedreven zal worden door analyse die gebaseerd is op voorspelbaarheid

Stuur bedrijfsprocessen bij waar nodig

%

van de bedrijven gebruikt analyses om hun dagelijkse bedrijfsactiviteiten te optimaliseren

Advies nodig? Kies uw gids!

James Bridges

James Bridges

James heeft een ruime kennis opgebouwd in het ondersteunen van businessprocessen met technologieën en bedrijfsoplossingen voor CRM, ERP en DAM.

Lieven Tuytschaever

Lieven Tuytschaever

Lieven focust zich op automatisatie van processen bij service- en installatiebedrijven: een mooi samenspel tussen technologie, processen en mensen.

Dominiek Theys

Dominiek Theys

Met de nodige gedrevenheid, passie en sectorale ervaring kan Dominiek het digitaliseringsproces van bouwondernemingen en aanverwante sectoren begeleiden en ondersteunen.

Koen Bauwens

Koen Bauwens

Van jongs af aan is Koen gepassioneerd door digitalisering. Vandaag is hij dan ook actief bezig met de digitalisering van het bedrijfsbeheer bij Vlaamse KMO's.

Willem van Rooij

Willem van Rooij

Willem kan als sales manager de behoeften van de klant vertalen naar actuele oplossingen, ook met een technische achtergrond. Inzicht verkrijgen is hierbij een sleutelbegrip.

Tournée 365 is een socio-economisch initiatief van GMI group, gedragen door een associatie van diverse technologie- en business partners, belangenorganisaties, beroepsverenigingen en klanten:

GMI group
Microsoft Partner
QBS group
Pipol
Pipol
TARGIT
Pipol
Tasklet Factory
Pipol
TARGIT
Tasklet Factory
ArchiSnapper
ArchiSnapper
TARGIT
Odum.digital
Pipol
Quadrant Communications
PlataanTV
PlataanTV
Odum.digital
Pipol
Odum.digital