Uw rapportage zorgt niet zomaar voor meer winst

Dragen uw rapporten niet bij aan het succes van uw organisatie? Krijgt u het niet voor elkaar om alle gegevens die u voor rapportage nodig heeft op het juiste moment en in het juiste formaat beschikbaar te hebben?

Hieronder alvast enkele scenario’s die mogelijk aan de basis liggen:

Handwerk is erg tijdrovend

Uw meest waardevolle medewerkers besteden te veel tijd aan het knippen en plakken om de juiste rapportage samen te stellen. Het vermindert hun effectiviteit en productiviteit.

Mensen maken fouten

We hebben allemaal onze zwakke momenten, maar rapporten moeten goed zijn. Niet accurate rapporten kunnen het succes van uw bedrijf behoorlijk verstoren.

Niet iedereen is een guru

Uw medewerkers moeten in staat zijn om beslissingen te nemen, maar door uw complexe rapportageomgeving krijgen ze niet de informatie die ze daarvoor nodig hebben

Daarom: vereenvoudig en versnel het maken van rapporten met Jet Reports, speciaal ontworpen voor Microsoft Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central.

Met één klik krijgt u al uw financiële informatie in Excel. Zo heeft u alle belangrijke informatie die u nodig heeft op een voor u werkbare wijze.

Voorkom fouten

Rapportage met techniek die u al beheerst.

Maak op het juiste moment snel en gemakkelijk en op een voor u werkbare wijze accurate financiële rapporten, waarbij u dezelfde velden en berekeningen gebruikt als u gewend bent, meteen in Excel. Precies de actuele gegevens die u nodig heeft, rechtstreeks uit uw Microsoft Dynamics database, precies zoals u het wilt hebben.

Verminder de tijd en de kosten van rapporteren

Neem onmiddellijk met goede gegevens onderbouwde beslissingen.

Niet meer wachten op consultants of op overbelaste IT-afdelingen om de rapporten te krijgen die u nodig heeft. Met Jet Reports is er geen programmeerervaring nodig. Daarom kunnen u en uw team zelf gegevens onderzoeken en rapporten bouwen of aanpassen.

Zorg dat u altijd de juiste antwoorden heeft

Werk beter en slimmer van waar dan ook.

Bevrijdt u zelf van de plicht op kantoor te zijn. Waar u ook bent en wanneer het ook nodig is, u kunt over accurate businessinformatie beschikken. U heeft onmiddellijk toegang tot uw rapporten en dashboards via het web of op uw mobiele apparaten dus u hoeft nooit te gissen bij beslissingen, waar u ook bent.

Twijfel nooit meer aan een rapport

Verbeter samenwerking en teamresultaten

Uw gegevens moeten niet opgesloten zijn. Met een compleet rapportage managementsysteem inclusief geautomatiseerde rapportverwerking en -distributiesysteem hoeft u nooit meer te twijfelen aan een rapport omdat u naar de juiste informatie kijkt.

Download de gratis gids

Vereenvoudig en versnel het maken van rapporten met deze gratis gids voor rapportage! Deze gids helpt u om het proces van het maken van rapportages te stroomlijnen. Handig voor zowel de Excel expert als voor iemand die nieuw is in de wereld van managementrapportage.

Leer hoe u:

  • Rapporten interactiever kunt maken
  • De bruikbaarheid van rapporten kunt verhogen
  • Voorbeeldrapporten naar wens kunt aanpassen
  • Fouten in Excel rapporten kunt voorkomen
  • En nog veel meer!

Advies nodig?

Met een systeem voor Business Intelligence krijgt u niet alleen een zicht op ganse organisatie, maar vooral inzicht in de werking van uw bedrijf. Om het eender welke data, van welke bron dan ook, overal beschikbaar en in één oogopslag. Dat mag u verwachten van dergelijke technologie. Van visuele dashboards, presentaties tot concrete actiepunten.

Wilt u uw datawarehouse inrichten KPI’s visualiseren op elk device, waar en wanneer u dit wilt?

Ik licht graag alle mogelijkheden toe van de BI-oplossingen die vandaag op de markt zijn. Op verzoek geef ik professioneel advies en begeleid u persoonlijk.

Kortom, ik zet u graag op weg!

Vraag het aan Willem!

Willem Van Rooij

Willem Van Rooij

Share This