Wilt u de productiviteit van uw teams verhogen en tegelijkertijd  het teamwork aanzienlijk verbeteren? Dan is het van cruciaal belang dat er ook een technologisch platform bestaat om content te delen en samen te werken met mensen binnen en buiten uw organisatie. 

Kies daarom voor een samenwerkingsplatform (“Enterprise Content Collaboration Management”).

Volgens het “Gartner Content Collaborations Platforms Magic Quadrant“-rapport moet zo’n platform vertrouwd en makkelijk in gebruik zijn. Anders zullen de gebruikers deze manier van samenwerken niet adopteren.

Tegen 2020 zal 80% van de grote en middelgrote organisaties in de grootste regio’s, één of meer oplossingen mbt Content Collaboration hebben opgezet om een ​​strategie voor contentproductiviteit en samenwerking te kunnen implementeren.

Gartner

Content Collaborations Platforms Magic Quadrant, juli 2017

Microsoft OneDrive stelt u in staat veilig vanaf elk apparaat op elk platform vanaf uw desktop, vanop het web of vanuit een mobiele app te werken en is ontworpen om te werken met de productiviteits- en samenwerkingstools die uw medewerkers dagelijks gebruiken.

Meer dan 85% van de Fortune 500-bedrijven werken wereldwijd met OneDrive en SharePoint via 250.000 organisaties. Zo maakt Microsoft haar visie op een ‘connected workspace’ waar. Het gebruik van OneDrive for Business is het afgelopen jaar zelfs meer dan verdubbeld.

Gartner erkent Microsoft als een leider in het nieuwe Magic Quadrant-rapport van CCP voor 2017. Microsoft werd niet alleen gepositioneerd als leider, maar werd ook het hoogst geplaatst met de ‘ability to execute’.

Elk jaar evalueert Gartner leveranciers in de ‘files synch & share market’ (nu Content Collaboration Platforms). Er wordt gekeken naar een aantal belangrijke functies op 13 gebieden, waaronder eenvoud en bruikbaarheid, beveiliging en gegevensbescherming, analyse, gebruikersproductiviteit, etc.

Deze erkenning is een verdere indicatie van Microsoft’s toewijding aan haar klanten door ervoor te zorgen dat OneDrive de beste functies voor bestandsdeling en samenwerking biedt, waaronder:

  • Best met Office 365: OneDrive maakt deel uit van het Office 365-abonnement en is de enige oplossing waarmee u vanuit Office kunt bewerken en co-authoriseren via de browser, mobiele en desktop-apps, samen met intelligente Microsoft Graph Discoveries & Insights
  • Ondersteuning voor een breed gamma aan bestandstypen: naast Office-bestanden ondersteunt OneDrive nu meer dan 270 bestandstypen, waaronder Adobe Photoshop (PSD), Illustrator (AI), Acrobat (PDF), evenals 3D-indelingen en DICOM-afbeeldingen
  • Beveiliging en IT-vertrouwen: OneDrive maakt gebruik van Microsoft-beveiligingsmogelijkheden zoals DLP (Data Loss Prevention), eDiscovery, Bring Your Key (BYOK) en Data Retention-besturingselementen met consistent beheer voor Office 365
  • Flexibiliteit bij de implementatie: klanten kunnen hun implementatiemodel kiezen – cloud, hybride of on-premises – en gebruik maken van gratis Microsoft Fast Track-implementatie-, -adapter- en -migratieservices
  • Cloud leiderschap en compliance: met meer dan 100 wereldwijde datacenters en Microsoft’s wereldwijde netwerkvoordeel – in combinatie met compliance-normen, waaronder ISO 27001, FISMA en EU Model Clauses – biedt Microsoft haar klanten een vertrouwde compliance en beveiliging op bedrijfsniveau

Advies nodig?

Met Microsoft Office 365 blijven uw medewerkers permanent verbonden en werken ze beter samen. Uw IT-beheer wordt er eenvoudiger op – en dat alles voor een vaste maandelijkse abonnementsprijs.

Wilt u meer weten over de verschillende Office 365-apps en -services? Of heeft u vragen over het gebruik van de cloud in uw onderneming?

Ik zet u graag op weg!

Vraag het aan Koen!

Koen Bauwens

Koen Bauwens

Share This