Over Tournée 365

Digitale transformatie is een thema waar u de laatste jaren steeds meer over leest. Maar wat is er dan zo ‘digitaal’ aan die transformatie? En waarom moet dat nu ineens? Hoe begint u daar aan? Bij wie moet u terecht?

Om op deze vragen een constructief antwoord te bieden, engageert GMI group zich om alle informatie te centraliseren omtrent de meest optimale digitalisering binnen uw huidige bedrijfsomgeving. Want zo krijgt u inzicht in die stappen die u kan ondernemen om technologie in te zetten als groeiversneller voor uw bedrijf.

Bij GMI group is dat onze kijk op ‘digitaal transformeren’, maar hiermee staan we uiteraard niet alleen…

Samen met een breed gedragen associatie van diverse technologie- en business partners, belangen- en koepelorganisaties, beroepsverenigingen en klanten, nemen we het voortouw om u te begeleiden in de reis naar de digitale economie.

Op dit online platform brengen we concrete oplossingen, die uw bedrijf helpen om zich klaar te stomen voor de uitdagingen van morgen.

U vindt hier dan ook alle nodige informatie om uw bedrijf succesvol te transformeren.

Meer nog: op verzoek begeleiden wij u persoonlijk en reiken we oplossingen aan, die u meteen op weg helpen.

p

informatie en advies inzake technologische oplossingen die u helpen om de stap te zetten naar een digitale transformatie

u

vraag en antwoord inzake specifieke thema’s, scenario’s of pijnpunten via online interactie met onze ervaren gidsen

content met meerwaarde: blogartikels, video’s, e-books, whitepapers, testimonials, evenementen, webinars, facts & figures, etc.

w

een unieke gelegenheid om experts te ontmoeten, te netwerken met collegabedrijven en praktijkvoorbeelden te ontdekken

Met dank aan onze partners!

Tournée 365 is een socio-economisch initiatief van GMI group, gedragen door een associatie van diverse technologie- en business partners, belangenorganisaties, beroepsverenigingen en klanten:

GMI group
Microsoft Partner
QBS group
Pipol
Pipol
TARGIT
Pipol
Tasklet Factory
Pipol
TARGIT
Tasklet Factory
ArchiSnapper
ArchiSnapper
TARGIT
Odum.digital
Pipol
Quadrant Communications
PlataanTV
PlataanTV
Odum.digital
Pipol
Odum.digital