Companyweb is een specialist op het vlak van bedrijfsinformatie in België.

U krijgt inzage in het risico, de overlevingskansen, de betalingscapaciteit, de winstgevendheid, stabiliteit en andere sleutelfactoren van alle Belgische bedrijven. Zo weet u in een handomdraai met wie u zaken doet... en met wie u best geen zaken doet!

Uniek is onze jaarlijkse abonnementsformule waarbij u zo goed als onbeperkte toegang krijgt tot onze database met kerncijfers en gegevens van alle Belgische bedrijven.

Zijn uw klanten of leveranciers financieel gezond? Companyweb legt de volledige financiële en juridische situatie van Belgische bedrijven en bedrijfsleiders bloot. Wij analyseren wie de bedrijfsleiders zijn en in welke sectoren ze actief zijn. Wij zorgen ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Als officieel leverancier van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR), van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten (IAB) en Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten (BIBF), leveren wij de meest recente en accurate bedrijfsinformatie die er op de markt te krijgen is.

Gezien Companyweb beschikt over bedrijfsinformatie van alle Belgische ondernemingen, zijn wij de ideale partner om uw prospectie in goede banen te leiden. Ontdek hoe u zelf online prospectiebestanden kunt selecteren op basis van regio, activiteit, kredietwaardigheid of andere factoren!

Iedereen kan met Companyweb aan de slag, zowel de verkoops-, boekhoud- als marketingafdeling. Met Companyweb kunt u zelf eenvoudig, snel en efficiënt uw klantenportefeuille doorlichten.

Lees onze blog!

Kantorenpark Everest
Leuvensesteenweg 248D
1800 Vilvoorde

Meer informatie

Kantorenpark Everest
Leuvensesteenweg 248D
1800 Vilvoorde

+32 2 752 17 60

info@companyweb.be
www.companyweb.be