Versnel de administratieve processen

Als u een product van Continia kiest, bent u altijd verzekerd van gekwalificeerde medewerkers om u te helpen bij de installatie en configuratie en voor ondersteuning. Meer dan honderd geregistreerde partners in het Microsoft Dynamics NAV-ecosysteem hebben ervaring met de levering van onze producten aan hun klanten.

En als onze partner hulp nodig heeft, krijgt hij eersteklas ondersteuning van ons supportteam. Op dit moment gebruiken ruim 5000 Microsoft Dynamics NAV installaties actief een of meer van onze producten om diverse administratieve processen te versnellen of te automatiseren.

Facturen rechtstreeks inscannen

Als enige oplossing op de markt bieden we het automatisch registreren van documenten, OCR-tekenherkenning, een geavanceerde goedkeuringsflow en een op tekst doorzoekbaar digitaal archief. Continia Document Capture optimaliseert en automatiseert alle processen – vanaf het moment dat u een document ontvangt, totdat u het een paar jaar later weer moet terugvinden.

Beheer de stroom aan documenten

Verspil geen tijd aan het handmatig verzenden van rapporten van Microsoft Dynamics NAV aan uw klanten en andere externe relaties. Continia Document Output automatiseert dit proces. Offertes, orderbevestigingen, verkoopfacturen, herinneringen, memo’s financiële kosten, aanmaningen, en nog veel meer kan in PDF-formaat gestuurd worden en in bijlage aan e-mails – en dit alles slechts in een paar klikken of volautomatisch!

Online reiskosten afrekenen

Continia Expense Management is een revolutie in de markt voor oplossingen met betrekking tot reiskosten. Naast de registratie van bijlagen worden ook administratieve taken rechtstreeks uitgevoerd in Microsoft Dynamics NAV. Continia Expense Management is de enige oplossing op de markt waarmee u de registratie en goedkeuring van reisactiviteiten kunt stroomlijnen met behulp van een smartphone, een webbrowser en Microsoft Dynamics NAV.

Lees onze blog!

Bespaar tijd en postzegels…

Verspil geen tijd met het manueel versturen van rapporten vanuit uw ERP-systeem naar uw klanten en relaties. Met Continia Document Output automatiseert dit proces.

Een valse factuur is snel betaald…

Bent u vaak het slachtoffer van valse facturen? Werk met digitale herkenning van uw inkomende facturen met Continia Document Capture.

Digitaliseer papieren documenten

Kent u dat eeuwige gevecht dat u hebt om uw bonnen uit te zoeken nadat u voor uw bedrijf op zakenreis bent geweest? Met Continia Expense Management is dat verleden tijd.

Denmark

Stigsborgvej 60
DK-9400 Nr. Sundby
Knabrostræde 30
DK-1210 Copenhagen K.
Denmark

+45 8230 5000

mail@continia.dk
www.continia.com

More information

Stigsborgvej 60
DK-9400 Nr. Sundby
Knabrostræde 30
DK-1210 Copenhagen K.
Denmark

+45 8230 5000

mail@continia.dk
www.continia.com

Share This