Selecteer een pagina

Automatiseren met verstand van zaken

GMI group is een toonaangevend IT-bedrijf waar professionals graag werken en organisaties graag mee samenwerken. Zowel een KMO als multinational kan bij ons terecht. Onze oplossingen worden ontwikkeld binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft.

U kunt rekenen op de expertise van mensen die gepokt en gemazeld zijn in de dagelijkse praktijk. Zij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek.

Laat bedrijfsautomatisering renderen

Efficiëntere bedrijfsprocessen

Microsoft Dynamics NAV ondersteunt alle back-end-processen in uw service supply chain en financiële administratie. Met meer dan 350 klanten kan GMI group als leidende Microsoft Dynamics NAV-speler uitpakken met de meest uitgebreide klantenbasis in België.

Uitgebalanceerde klantenrelaties

Stroomlijn uw commerciële, service- of projectgeoriënteerde interacties met al uw relaties in één enkel managementsysteem, nl.  Microsoft Dynamics 365 (CRM). En maak gebruik van een indrukwekkende reeks functies voor Sales, Marketing én Services.

Gestroomlijnde samenwerking

Het volume aan ongestructureerde informatie neemt iedere dag toe. Met een platform (gebaseerd op Microsoft SharePoint en Office 365) kunt u makkelijker informatie beheren en inzetten om processen, taken en acties efficiënter aan te sturen.

Maximaal zicht op uw activiteiten

Wilt u als bedrijf zo rendabel mogelijk werken, dan moet u zich in de eerste plaats baseren op accurate informatie. Met een systeem voor Business Intelligence krijgt u niet alleen een zicht op de ganse organisatie, maar vooral inzicht in de werking van uw bedrijf.

Lees onze blog!

Kies een platform dat klaar is voor verandering

In het tijdperk van digitale transformatie is het begrip “verandering” de nieuwe standaard geworden. In alle sectoren van het socio-economische leven is er een drastische evolutie aan de gang. Hoe gaat uw bedrijf best om met die impact?

10 ingrediënten voor een succesvolle B2B webshop

Wat hebben de meest succesvolle B2B-webshops gemeen? Veel meer dan online bestellingen en betalingsverwerking. Hier volgen 10 belangrijke ingrediënten voor een succesvolle B2B eCommerce-strategie.

Hortiplan maakt groeisprong door te automatiseren

Operations Manager Kristel Machtelinckx blikt tevreden terug op een geslaagd implementatieproject van Gservice: "de opvolging van de klantenservice is nu nog een kwestie van minuten... in plaats van uren."

Blijf niet investeren in verouderde technologie

De overstap naar een clouddienst als Microsoft Office 365 of Dynamics 365 boezemt u als ondernemer misschien nog angst in. Terecht of niet? We gaan in op de meest pertinente vragen.

Uw online koper verwacht een ultieme klantenervaring

Wilt u een webshop starten? Bedenk dan eerst dit: uw potentiële koper is ondertussen gewoon geraakt aan het gebruiksgemak van allerlei consumentensites en apps... en verwacht van uw bedrijf minstens dezelfde klantenervaring.

Head Office

Nijverheidsstraat 13 2260 Oevel (Westerlo)

Gent Office

De Pintelaan 347a 9000 Gent

Brussels Office

Leuvensteenweg 613 1930 Zaventem

Meer informatie

Head Office
Nijverheidsstraat 13
2260 Oevel (Westerlo)

Gent Office
De Pintelaan 347a
9000 Gent

Brussels Office
Leuvensteenweg 613
1930 Zaventem

+32 14 57 49 10

info@gmigroup.be
www.gmigroup.be

Share This