Contentmarketing voor B2B-bedrijven

Met contentmarketing laat u uw klanten en prospecten zichzelf informeren over uw activiteiten.

We schrijven, filmen, ontwerpen, verspreiden en promoten uw content, zodat u meer bezoekers naar uw website lokt en zeker 20% meer leads kunt binnenhalen.

We helpen u om dat doel ineens of in fasen te bereiken.

Online leads binnenhalen

Het duurt wel even vooraleer uw contentmarketing-machine vollen bak draait. Intussen kunt u al van start terwijl u aan het opbouwen bent.

Leads verwerken met CRM

Laat uw sales en marketing echt samenwerken aan lead generation. Kwalificeer leads op de snelste manier en zorg ervoor dat er niets verloren gaat.

Naar een betere website

Inspiratie en een stappenplan voor een website die op tijd klaar is, die geen budgettaire nachtmerrie wordt en finaal doet wat hij moet doen.

Lees onze blog!

Social selling maakt vriendjes van marketing en sales

Social selling is een uitgelezen kans om de verkoop “het social-media-veld in te sturen”. Hoe kan je de beste resultaten bereiken, welke sociale media gebruik je hiervoor en hoe werkt marketing eraan mee?

5 tips om een webinar in goede banen te leiden

“Wat doe jij precies bij Quadrant?” Het is een vraag die ik regelmatig krijg. “Ik ben content marketeer”, antwoord ik dan. Op dat moment kom ik er meestal niet zo makkelijk van af als een bakker of de slager op de hoek...

Quadrant Communications

Marie Popelinkaai 3 bus 1
9050 Gent
België

+32 9 210 53 50

mail@quadrantcommunications.be 

Meer informatie

Marie Popelinkaai 3 bus 1
9050 Gent
België

+32 9 210 53 50

mail@quadrantcommunications.be 
www.quadrantcommunications.be

Share This