Loopt alles zoals voorzien?

Een goede planning verricht wonderen. Het houdt uw organisatie onder controle, creëert opportuniteiten én tevredenheid. Met behulp van onze state-of-the-art software kan u uw planning optimaliseren, zo efficiënt mogelijk werken én stevige resultaten boeken.

Ontdek hoe timaster ervoor zorgt dat alles loopt zoals voorzien. Ontdek de meest complete planning software van timaster.

Dynamische planningssoftware

Timaster is een intuïtief werkinstrument dat eenvoudig te integreren is in bestaande softwaretools en werkmethodes. Onze software legt unieke connecties tussen de (vele) lange termijn beloftes en de (onvermijdbare) korte termijn realiteit, waardoor alles loopt zoals voorzien.

Starten?

Bent u op zoek naar de meest complete planning software? Op maat en betaalbaar? Wilt u controle over mensen, projecten, taken en materieel? Aarzel dan niet en maak kennis met de mogelijkheden van timaster zodat de planning van uw lopende en toekomstige projecten haalbaar wordt én blijft.

Integraties

Er zijn ondertussen heel wat integraties operationeel. Achter de schermen zijn we ook continu bezig met het uitwerken en implementeren van nieuwe internationale en lokale integraties. Benieuwd of ook uw huidige systemen bij de volgende timaster-release tot de mogelijkheden zal behoren? Contacteer ons!

timaster

Kalkhoevestraat 1
8790 Waregem

Meer informatie

Kalkhoevestraat 1
8790 Waregem

+32 56 32 32 22

info@timaster.be
www.timaster.be

Share This