Ontdek het nieuwe Microsoft Dynamics 365 Business Central: een alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig kan worden gebruikt en aangepast, zodat u uw bedrijf kunt helpen de verbinding te maken en slimmere beslissingen te nemen.

In deze training verkennen we de gebruikersinterface. U krijgt een overzicht van de verschillende onderdelen zoals de AppBar, kaarten en lijsten, maar we leren u  ook hoe u de gebruikersinterface kan personaliseren. We tonen ook hoe u Business Central kan gebruiken op uw smartphone en in Outlook. Kortom, in minder dan een uur leert u hoe u efficiënt kan werken met de gebruikersinterface van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Deze training richt zich tot gebruikers die van start gaan met Microsoft Dynamics 265 Business Central, maar ook tot IT professionals die Business Central willen leren kennen.

Met Plataan TV krijgt u de mogelijkheid om softwaretoepassingen te leren kennen en uw professionele vaardigheden bij te schaven. Op uw eigen tempo, waar en wanneer u wil. U vindt een groot aanbod aan Nederlandstalige videohandleidingen over Microsoft-oplossingen zoals Dynamics NAV, CRM, SharePoint en PowerBI.

Leer onbeperkt bij!

Wilt u uw eigen kennis en carrière boosten? Wilt u als bedrijf uw gebruikersorganisatie toegang geven tot kennis- en instructievideo’s over jullie ERP- of CRM-systeem? Of wilt u bijblijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in business intelligence zoals Power BI?

Neem een jaarabonnement op het videoaanbod op PlataanTV en leer onbeperkt bij van professionals!

Interesse? Vul uw gegevens hiernaast in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

Ik heb interesse in een jaarabonnement voor:

Share This