Hoe kan u documenten beheren, bibliotheken aanmaken en sites opzetten in SharePoint? Na het volgen van deze training bent u klaar om SharePoint – wat u als Office 365-gebruiker sowieso ter beschikking hebt – optimaal te gebruiken.

Deze online training leert u om in 1,5 uur Microsoft SharePoint op te zetten en gebruiken vanuit uw Microsoft Office 365-abonnement.

  • Wat is SharePoint? Wat kan ik er mee doen? Waarom zou ik het moeten gebruiken?
  • Heb ik SharePoint met mijn Office 365-abonnement?
  • Hoe maak ik een site en een subsite in SharePoint?
  • Wat zijn lijsten en bibliotheken?
  • Hoe kan ik documenten beheren in SharePoint?
  • Hoe bewaar ik documenten vanuit Microsoft Office in SharePoint?
  • Hoe navigeer ik in SharePoint tussen sites, lijsten en bibliotheken?
  • Hoe wijzig ik de de look en feel van een SharePoint-site?

Met Plataan TV krijgt u de mogelijkheid om softwaretoepassingen te leren kennen en uw professionele vaardigheden bij te schaven. Op uw eigen tempo, waar en wanneer u wil. U vindt een groot aanbod aan Nederlandstalige videohandleidingen over Microsoft-oplossingen zoals Dynamics NAV, CRM, SharePoint en PowerBI.

Leer onbeperkt bij!

Wilt u uw eigen kennis en carrière boosten? Wilt u als bedrijf uw gebruikersorganisatie toegang geven tot kennis- en instructievideo’s over jullie ERP- of CRM-systeem? Of wilt u bijblijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in business intelligence zoals Power BI?

Neem een jaarabonnement op het videoaanbod op PlataanTV en leer onbeperkt bij van professionals!

Interesse? Vul uw gegevens hiernaast in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

Ik heb interesse in een jaarabonnement voor:

Share This