In Microsoft SharePoint draait alles om het delen van informatie en documenten. Bied mensen, teams en ondernemingen de mogelijkheden om op intelligente wijze overal en met elk apparaat inhoud te ontdekken, te delen en eraan samen te werken.

SharePoint is zo ontworpen om teams en organisaties in staat te stellen om op intelligente wijze allerlei informatie te ontdekken, verwerken, delen en samen te werken, overal en op elk apparaat. In de cloud, on premise en in uw broekzak.

Ieder team of elke organisatie moet dagelijks informatie en taken delen en conversaties beheren. Als team werkt u beter samen en ontwikkelt u nieuwe inzichten. SharePoint sloopt de muren tussen departementen binnen de organisatie, én met de externe wereld.

Met SharePoint haalt u een robuust platform in huis om informatie eenvoudig te delen, zowel mobiel als via een intelligent intranet dat steeds toegankelijk en verbonden is en waar veiligheid, privacy en compliance een topprioriteit vormen.

Advies nodig?

Met Microsoft Office 365 blijven uw medewerkers permanent verbonden en werken ze beter samen. Uw IT-beheer wordt er eenvoudiger op – en dat alles voor een vaste maandelijkse abonnementsprijs.

Wil u meer weten over de verschillende Office 365-abonnementsformules en -services? Of heeft u vragen over het gebruik van de cloud in uw onderneming?

Ik zet u graag op weg!

Vraag het aan James!

James Bridges

James Bridges

Share This