Observation, Orientation, Decision, Action.

Het begon ooit als een militaire strategie, maar wordt tegenwoordig door bedrijven en leiders over de hele wereld gebruikt als een leidraad voor het sneller nemen van betere en beter geïnformeerde beslissingen: de “OODA Loop“.

Bij TARGIT noemen we dit “The Action Loop“. Het is de basis van alles wat we doen.

Elke besluitvormer in een bedrijf moet in staat zijn om sneller intelligente beslissingen te kunnen nemen. Deze filosofie legt de basis voor strategische Business Intelligence (BI). Hoe meer een bedrijf gedreven wordt door data, des te sneller de cyclus wordt om de juiste beslissingen en acties te nemen.

Een besluitvormingsproces dat stevig gemodelleerd is op deze Action Loop, is de eerste stap in een efficiënte, datagedreven organisatie.

Met Business intelligence kan u niet alleen bedrijfsgegevens in kaart brengen, vertalen en organiseren… Het helpt u ook om geleidelijk aan de bedrijfscultuur te transformeren. En voor u het weet, bent u de concurrentie te slim af.

In dit gratis eBoek ontdekt u hoe u de juiste Action Loops in uw bedrijf kunt inbouwen.

Ontdek in dit eBook:

  • de basisprincipes van de Action Loop – wat is het?
  • hoe de Action Loop gegevensgestuurd gedrag creëert
  • hoe u de loops in uw organisatie kan definiëren
  • hoe BI de Action Loop ondersteunt

2 + 6 =

Advies nodig?

Met een systeem voor Business Intelligence krijgt u niet alleen een zicht op ganse organisatie, maar vooral inzicht in de werking van uw bedrijf. Om het eender welke data, van welke bron dan ook, overal beschikbaar en in één oogopslag. Dat mag u verwachten van dergelijke technologie. Van visuele dashboards, presentaties tot concrete actiepunten.

Wilt u uw datawarehouse inrichten KPI’s visualiseren op elk device, waar en wanneer u dit wilt?

Ik licht graag alle mogelijkheden toe van de BI-oplossingen die vandaag op de markt zijn. Op verzoek geef ik professioneel advies en begeleid u persoonlijk.

Kortom, ik zet u graag op weg!

Vraag het aan Willem!

Willem Van Rooij

Willem Van Rooij

15 + 2 =

Share This