Mobile WMS is een Supply Chain Management-oplossing die naadloos geïntegreerd is met Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics 365 Business Central. Uw magazijnmedewerkers werken voortaan efficiënter en maken minder fouten. Alle informatie is in real-time beschikbaar en heeft geavanceerde offline functionaliteit.

Integreer uw magazijn in uw bedrijfssysteem

Mobile WMS van Tasklet Factory biedt ondersteuning voor werkprocessen in magazijnen en kan worden geïntegreerd in de standaardfuncties van Microsoft Dynamics NAVen Dynamics 365 Business Central, de ERP-oplossing die wereldwijd door vele KMO’s en grote organisaties wordt gebruikt.

Tasklet Factory

De app heeft een prachtige grafische gebruikersinterface die gebruiksvriendelijk is en kan worden geconfigureerd op basis van de behoeften van afzonderlijke gebruikers. Uw magazijnmedewerkers worden met de app efficiënter en maken minder fouten. Mobile WMS biedt namelijk de tools en informatie die nodig zijn om effectief te kunnen werken.

Een oplossing die eenvoudig te installeren is en die altijd ondersteund wordt, omdat de app rechtstreeks kan worden geïntegreerd in de standaardfuncties van Dynamics.

Waarom Mobile WMS gebruiken?

Dé mobiele oplossing voor warehouse management

Mobile WMS is de oplossing bij uitstek voor mobiele barcode scanning en is compleet geïntegreerd met Microsoft Dynamics. Enkele van de belangrijkste voordelen:

  • offline functionaliteit
  • makkelijk aan te passen
  • bijzonder gebruiksvriendelijk
  • hogere productiviteit
  • minder fouten

Advies nodig?

Microsoft Dynamics NAV (of de nieuwste cloudversie: Microsoft Dynamics 365 Business Central) is een makkelijk te implementeren ERP-oplossing (Enterprise Resource Planning) die KMO’s en grote organisaties ondersteunt om kritische bedrijfsprocessen te automatiseren en te integreren.

Microsoft Dynamics groeit mee met uw organisatie en kan flexibel aangepast worden volgens uw specifieke bedrijfsbehoeften. Snel implementeerbaar en makkelijk in gebruik, op eender welk toestel.

Wilt u een oplossing die alle bedrijfsprocessen naadloos op elkaar afstemt?

Ik zet u graag op weg!

Vraag het aan Lieven!

Lieven Tuytschaever

Lieven Tuytschaever

8 + 14 =

Share This