Bij welke softwareleverancier kan u terecht?

Wanneer u het magazijn van uw bedrijf wil optimaliseren, zijn er veel vragen die eerst moeten worden beantwoord. Op de markt bestaan ​​er vrij veel verschillende WMS-oplossingen (Warehouse Management Systems) en het kan vrij moeilijk zijn om een magazijnbeheersysteem te kiezen dat voldoet aan alle behoeften van uw bedrijf in één enkele oplossing. We raden daarom aan om een oplossing voor magazijnbeheer te kiezen bij een softwareleverancier die zich heeft gespecialiseerd in magazijnbeheer en logistiek.

Kiest u een standaardoplossing of een aangepaste WMS-oplossing?

Overweeg best of u een standaardoplossing wil, die 95-98% van uw behoeften dekt, of dat u nood heeft aan een op maat gemaakte oplossing voor magazijnbeheer. Bij Tasklet Factory kunnen we uw bedrijf helpen uw WMS-oplossing aan uw bedrijfsbehoeften aan te passen. Ook hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling van een mobiele WMS-oplossing voor een ERP-systeem als Microsoft Dynamics NAV (Navision).

In welke omgeving worden de hardware / scanners gebruikt?

Heeft u ook hardware en barcodescanners nodig, dan overweegt u eerst in welke omgeving de handheld-apparaten worden gebruikt. Er zijn verschillende factoren die een rol spelen, zoals vuil, vorst, hitte, vocht, chemicaliën enzovoort. Bovendien stelt u zich best ook de vraag of u wil kunnen scannen op lange of korte afstand? In sommige branches is het een voordeel om handsfree te kunnen werken en hier biedt Tasklet Factory verschillende modellen, waarbij de barcodescanner aan de arm of aan de vingers kunnen worden geplaatst. Ook werken we samen met de toonaangevende hardwareproducenten op de markt voor barcodescanners en zijn we een reseller van Honeywell / Intermec en Zebra / Motorola barcodescanners voor mobiel WMS.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hardware-distributeur?

Bij Tasklet Factory hebben we experts die u kunnen helpen bij het kiezen van de juiste barcodescanners die precies aansluiten op de behoeften van uw bedrijf. We adviseren onze klanten om meteen de juiste hardware te selecteren. Omdat wij reseller zijn van de hardware, die nodig is voor onze oplossing, bieden we één aanspreekpunt aan, wat betekent dat uw bedrijf slechts één leverancier van zowel de software als de hardware heeft. Wij bieden hardware in verschillende prijsniveaus en voor vele soorten industrieën, van ziekenhuizen, gezondheidszorg, voedsel en drank, olie en smeermiddelen, industriële goederen, cosmetica, meubels, detailhandel, groothandel, distributiediensten, drukkerijen en transport tot productie. Onze klanten hebben een nultolerantie voor fouten en zijn afhankelijk van correcte informatie. Door mobiele applicaties te gebruiken, kunnen ze hun werk optimaliseren, fouten minimaliseren en daardoor tegelijkertijd geld besparen en de productiviteit verhogen.

Microsoft of Android als besturingssysteem?

Binnen barcodescanners is Windows Mobile (embedded handheld) al vele jaren het leidende operationele systeem. Vandaag zien we een grotere vraag naar Android, en daarom heeft Tasklet Factory ook de mobiele WMS-oplossing voor Android ontwikkeld. Microsoft heeft een duidelijke strategie voor nieuwe versies van Dynamics NAV. Sinds 2013 heeft Microsoft elk jaar een nieuwe versie geïntroduceerd. Daarom is onze aanbeveling dat uw bedrijf een WMS-leverancier moet kiezen met een WMS-oplossing die vrij gemakkelijk kan worden geüpgraded. De magazijnbeheeroplossing van Tasklet Factory is voor 100% geïntegreerd in NAV en is ook eenvoudig aan te passen indien nodig. Tasklet Factory ondersteunt bovendien alle versies van NAV.

Online of offline functionaliteit?

Voordat u software voor magazijnbeheer kiest, overweegt u best of de wifi-verbinding van het bedrijf alle noodzakelijke gebieden moet bestrijken, zoals het magazijn, de productie en de kantoren. Een mobiel WMS van Tasklet Factory kan 100% offline worden uitgevoerd. Het betekent dat uw bedrijf ons magazijnbeheersysteem kan gebruiken, ongeacht of er beperkte wifi-dekking is. Dit kan in gebouwen met beton, kelderopslag, diepvriesopslag, koeler magazijn en magazijn met chemicaliën enzovoort.

Integreer het magazijn met de rest van uw bedrijf

Optimaliseer al uw magazijnprocessen met een Mobile WMS-oplossing voor Microsoft Dynamics NAV.

Mobile WMS van Tasklet Factory ondersteunt de werkprocessen in het magazijn en integreert met de standaardfuncties van Dynamics NAV.

Advies nodig?

Microsoft Dynamics NAV (of de nieuwste cloudversie: Microsoft Dynamics 365 Business Central) is een makkelijk te implementeren ERP-oplossing (Enterprise Resource Planning) die KMO's en grote organisaties ondersteunt om kritische bedrijfsprocessen te automatiseren en te integreren.

Microsoft Dynamics groeit mee met uw organisatie en kan flexibel aangepast worden volgens uw specifieke bedrijfsbehoeften. Snel implementeerbaar en makkelijk in gebruik, op eender welk toestel.

Wilt u een oplossing die alle bedrijfsprocessen naadloos op elkaar afstemt?

Ik zet u graag op weg!

Vraag het aan Lieven!

Lieven Tuytschaever

Lieven Tuytschaever

Share This