Maak de taken van uw warehouse efficiënter en minder tijdrovend met de mobiele warehouse-oplossing van MobileNAV. Alle functionaliteiten zijn beschikbaar in zowel online als offline modus.

WMS.MobileNAV ondersteunt de workflow van uw warehous volledig, zodat uw magazijnmedewerkers hun taken op mobiele apparaten snel en effectief kunnen uitvoeren en papierwerk overbodig wordt. Bovendien vermijdt u allerlei fouten, dankzij de state-of-the-art barcodelezingregistratie. In het Voorraad-menu van de toepassing kunt u de items in uw magazijn volgen. U hebt toegang tot uw actuele voorraadinformatie (bin content, serienummer, lotnummer, vervaldatum, enz.).

U kunt de Warehouse Put-aways en Warehouse Pick-processen makkelijk beheren en zowel inkomende als uitgaande processen (magazijnontvangsten / zendingen) verwerken en de artikelen verplaatsen met transportorders of magazijnbewegingen. Met barcodescanningapparaten wordt uw inventarisatieproces sneller en eenvoudiger. U kunt deze functies ook in de offlinemodus gebruiken als er geen draadloze of mobiele breedbandverbinding in het magazijn is.

MobileNAV is volledig geïntegreerd in Microsoft Dynamics NAV en gebruikt dus dezelfde business logic als de allom zo bekende klassieke of RTC clients.

MobileNAV

Advies nodig?

Microsoft Dynamics NAV (of de nieuwste cloudversie: Microsoft Dynamics 365 Business Central) is een makkelijk te implementeren ERP-oplossing (Enterprise Resource Planning) die KMO’s en grote organisaties ondersteunt om kritische bedrijfsprocessen te automatiseren en te integreren.

Microsoft Dynamics groeit mee met uw organisatie en kan flexibel aangepast worden volgens uw specifieke bedrijfsbehoeften. Snel implementeerbaar en makkelijk in gebruik, op eender welk toestel.

Wilt u een oplossing die alle bedrijfsprocessen naadloos op elkaar afstemt?

Ik zet u graag op weg!

Vraag het aan Lieven!

Lieven Tuytschaever

Lieven Tuytschaever

12 + 7 =

Share This