Microsoft Power BI is een suite van bedrijfsanalysetools die inzichten in uw hele organisatie opleveren. Maak verbinding met honderden gegevensbronnen, vereenvoudig gegevens en voer ad hoc-analyses uit. Creëer prachtige rapporten en publiceer deze vervolgens voor uw organisatie om online en mobiel te gebruiken.

Iedereen kan gepersonaliseerde dashboards maken met een uniek 360°-beeld van hun bedrijfsactiviteiten. Schaalbaar over de ganse onderneming, met ingebouwde governance en beveiliging.

Maak verbinding met de bronnen die u nodig heeft

Excel-spreadsheets, lokale gegevensbronnen, big data, streaminggegevens en cloudservices: het maakt niet uit welk type gegevens u wilt of waar ze zich bevinden. Met Power BI verbindt u eenvoudig honderden gegevensbronnen met elkaar. Bovendien worden meer en meer data sources maandelijks toegevoegd.

Advies nodig?

Met een systeem voor Business Intelligence krijgt u niet alleen een zicht op ganse organisatie, maar vooral inzicht in de werking van uw bedrijf. Om het eender welke data, van welke bron dan ook, overal beschikbaar en in één oogopslag. Dat mag u verwachten van dergelijke technologie. Van visuele dashboards, presentaties tot concrete actiepunten.

Wilt u uw datawarehouse inrichten KPI's visualiseren op elk device, waar en wanneer u dit wilt?

Ik licht graag alle mogelijkheden toe van Microsoft Power BI en andere BI-oplossingen, die vandaag op de markt zijn. Op verzoek geef ik professioneel advies en begeleid u persoonlijk.

Kortom, ik zet u graag op weg!

Vraag het aan Willem!

Willem Van Rooij

Willem Van Rooij

9 + 5 =

Share This