Bekijk de video’s

In het tijdperk van digitale transformatie is het begrip “verandering” de nieuwe standaard geworden. Er is een drastische evolutie aan de gang in verschillende sectoren. De meest succesvolle bedrijven plukken hier al de vruchten van. Hoe? Door in realtime op flexibele cloudplatformen te werken, kunnen ze voldoen aan steeds veranderende klantbehoeften door uitgebreide gegevens te verzamelen, resultaten intelligent te analyseren en te reageren met geavanceerde automatiseringssoftware.

Tournée 365 houdt u op de hoogte van de trendverschuivingen in de wereld van technologie. Zo blijft u de concurrentie altijd een stap voor.

Hieronder vindt u tal van video’s over concrete oplossingen, die uw bedrijf helpen om zich klaar te stomen voor de uitdagingen van morgen.

Ontdek de mogelijkheden van Business Central

Leer in deze online training hoe u efficiënt kan werken met Microsoft Dynamics 365 Business Central, de alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig kan worden gebruikt en aangepast.

Van prospect tot happy customer

Als uw sales- en marketingmedewerkers niet dezelfde instrumenten gebruiken, vraagt het genereren, kwalificeren en scoren van leads meer tijd dan u denkt. Met ClickDimensions stelt u de juiste prioriteiten.

Kies een platform dat klaar is voor verandering

In het tijdperk van digitale transformatie is het begrip “verandering” de nieuwe standaard geworden. In alle sectoren van het socio-economische leven is er een drastische evolutie aan de gang. Hoe gaat uw bedrijf best om met die impact?

Maak komaf met ongestructureerde informatie

Ieder team of organisatie moet dagelijks informatie en taken delen en conversaties beheren. Als team werkt u beter samen en ontwikkelt u nieuwe inzichten. SharePoint sloopt de muren tussen departementen binnen de organisatie, én met de externe wereld.

Maak uw magazijn volledig scanbaar

Met Mobile WMS werken uw magazijnmedewerkers veel efficiënter en maken ze minder fouten. Alle informatie is in real-time beschikbaar en heeft geavanceerde offline functionaliteit.

Bespaar tijd en postzegels…

Verspil geen tijd met het manueel versturen van rapporten vanuit uw ERP-systeem naar uw klanten en relaties. Met Continia Document Output automatiseert dit proces.