Bent u als projectgericht bedrijf actief? Dan weet u beter dan wie ook dat informatie delen en samenwerken bepalend kan zijn voor het succes (of falen) van een project. U creëert voor enkele dagen, weken of maanden een projectteam waarin zowel interne als extern partijen zeer nauw moeten samenwerken.

In Microsoft Office 365 met SharePoint draait alles om het delen van informatie en documenten. Zo biedt u mensen, teams en ondernemingen de mogelijkheden om op intelligente wijze overal en met elk apparaat inhoud te ontdekken, te delen en eraan samen te werken.

Voor sommige sectoren is weerinformatie van cruciaal belang voor het slagen van projecten. Waarom dus geen buienradar opnemen in de project template?

Ook handig is het om steeds de locatie te kennen van elk project. Dankzij de integratie met Google Maps kunnen medewerkers vanuit de projectpagina eenvoudig een routebeschrijving aanmaken.

Advies nodig?

Met Microsoft Office 365 blijven uw medewerkers permanent verbonden en werken ze beter samen. Uw IT-beheer wordt er eenvoudiger op – en dat alles voor een vaste maandelijkse abonnementsprijs.

Wilt u meer weten over de verschillende Office 365-apps en -services? Of heeft u vragen over het gebruik van de cloud in uw onderneming?

Ik zet u graag op weg!

Vraag het aan Koen!

Koen Bauwens

Koen Bauwens

4 + 13 =

Share This